Doma Aktualno Policistom priznanja v Zasavju, ne le v Ljubljani

Policistom priznanja v Zasavju, ne le v Ljubljani

Zasavski komandiji z leve proti desni: Damjan Gajšek, Aleš Oberčkal in Marjan Turnšek.

Konec tedna so v Hrastniku zasavski policisti imeli “svoj” dan, podeljevali so namreč policijska priznanja in priznanja policijsko veteranskega društva SEVER, ki ga družno organizirajo PVD Sever Zasavje in Policijska uprava Ljubljana.

Predsednik PVD Sever Zasavje Alojz Klančišar

Predsednik PVD Sever Alojz Klančišar je pojasnil, da podelitev priznanj sovpada s praznovanjem Dneva Policije, ki ga obeležujejo 27. junija.

Klančišar je povedal še, da so podelitve kot takšne šele dobrih 5 let, saj so želeli zasavske policiste nagraditi v Zasavju in ne kot je bila navada pred tem v Ljubljani.

 

Za uspešno in prizadevno delo policistov

Kaj pomeni takšno priznanje za policiste pa smo vprašali komandirja Policijske postaje Trbovlje Aleša Oberčkala, ki je misli strnil takole: »Vsakemu posamezniku prejem priznanja zagotovo osebno nekaj pomeni« in dodal še »priznanja se podajajo za prizadevno in uspešno delo v policiji, za pomembne dosežke v policiji in dolgoletno opravljanje nalog v policiji, gre za izraz spoštovanja do sodelavcev in izraženo priznanje in hvaležnost za njihove prispevke.«.

 

Print Friendly, PDF & Email