Doma Aktualno Ponedeljkova dilema: na direktorski stol Pustoslemšek ali Žnidaršič?

Ponedeljkova dilema: na direktorski stol Pustoslemšek ali Žnidaršič?

Danes je zadnji dan pred potekom mandata direktorja Komunale Trbovlje, Milana Žnidaršiča. Pogodba z novim direktorjem ni podpisana in tudi v. d. direktor do danes ni bil imenovan. Kako bo v ponedeljek delovala trboveljska komunala?

Žnidaršič še vedno odgovorna oseba

Milan Žnidaršič

“Podučili so me, da sem kljub poteku mandata še vedno odgovorna oseba, napisana v Ajpesu. Dokler ne bo imenovan direktor ali v. d. direktorja, bo Komunala Trbovlje normalno delovala naprej, opravljal se bo plačilni promet, še naprej se bo pripravljal gospodarski načrt za prihodnje leto,” je pojasnil Milan Žnidaršič, ki bo danes nagovoril zaposlene na zboru delavcev. “Razložil bom situacijo in pojasnil, da se za delavce ne spremeni nič, delo bo še naprej tekoče potekalo.”

Bo Pustoslemšek v ponedeljek prišel na komunalo?

Jože Pustoslemšek

Jože Pustoslemšek, ki je pred dnevi napovedal, da v ponedeljek prihaja na Komunalo Trbovlje, nam danes te informacije ni želel potrditi.

Žnidaršič pa pravi, da bi v tem primeru poklicali odvetnika, ki bi mu raztolmačil, da je sklep o njegovem imenovanju ničen. Bil bi stranka kot vsaka druga, ne pa direktor. Če bo Pustoslemšek vztrajal, bodo poklicali organe pregona, da ga odstranijo.

SORODNI ČLANKI:

Žnidaršič na sejo kar s pravnomočno sodbo

Print Friendly, PDF & Email