Doma 1+1=2 Ponovno v akciji!

Ponovno v akciji!

“Z največjim veseljem vam sporočamo, da nas ponovno lahko obiščete” navdušeno vabijo v Večgeneracijskem centru Zasavje.

Ne le tako, preko kamere in mikrofona, prav zares se lahko oglasite h njim. V juniju že nadaljujejo s stalnimi aktivnostmi, ki jih ponujajo v okviru projekta Večgeneracijski center Zasavje. Seveda odgovornost in previdnost ostaja. Pri izvajanju programov bodo upoštevali higienske smernice, s katerimi zmanjšujejo možnost prenosa okužb, s tem bodo skušali zagotoviti varno in spodbudno učno okolje.

Junij čas za nove zanimive aktivnosti

Poleg nekaterih stalnic, ki jih že dobro poznate, vam v juniju 2020 pripravljajo še nekaj zanimivih aktivnosti, ki jih ne gre zamuditi. Ker je junij tako prijeten mesec, v teh časih pa je še posebej priporočljivo zahajati v naravo, so vam pripravili nekaj aktivnosti kar zunaj, na prostem. Združili bodo prijetno s koristnim ter se odpravili na tematske pohode.

Pripravljajo literarni dogodek, predstavitev nove knjige znanega Zasavca Igorja Gošteta, ekološke delavnice in delavnico obvladovanja Facebooka. Vljudno vabljeni, da si podroben program pogledate na spletnih straneh http://www.vgc-zasavje.si/, na FB profilu Večgeneracijski center Zasavje, IG profilu Zasavska ljudska univerza, e-naslovu: info@vgc-zasavje.si, najbolje pa, da pokličete na 068 613 954.

Sicer pa so tudi med »korona« časi poskrbeli, da so se imeli lepo: »Z vašimi predavanji na daljavo sem bil izredno zadovoljen.  Tudi z vašimi predavatelji, Nino, Dušanom… Vedno poskrbim, da se vaših predavanj udeležim, če mi le dopušča čas. Kar tako naprej! Naj v naši lepi deželi vidijo, da imamo Zasavci zelo sposobne, strpne, potrpežljivo in razgledane predavatelje!!!« pove udeleženec Zlatko Marinović.

Avtor: Anja Lenart, VGC Zasavje

Print Friendly, PDF & Email