Doma Aktualno Posegli v spor med zakoncema, pridržali opitega moža

Posegli v spor med zakoncema, pridržali opitega moža

V zadnjih 24ih urah so zasavski policisti opravili nekaj intervencij, zgodila se je tudi prometna nesreča z udeležbo divjadi.

V Zagorju ob Savi je prišlo do kaznivega dejanja poškodovanja tuje lastnine, pri katerem je neznani storilec poškodoval parkiran osebni avtomobil. Po vseh zbranih obvestilih bo obveščeno Okrožno državno tožilstvo.

Potrebni sta bili tudi dve intervenciji. Ena zaradi nedostojnega vedenja občanke do zdravstvenih delavcev Zdravstvenega doma, zaradi česar je bil kršiteljici je bil izdan plačilni nalog. Druga pa zaradi spora med znancema, zaradi česar je bil kršitelju izdan plačilni nalog.

Na območju Izlak se je zgodila prometna nesreča z udeležbo divjadi. Udeleženki je bilo izdano obvestilo o odstopu, preverjeni pa so bili pogoji voznice in vozila za udeležbo v cestnem prometu.

Iz policijske postaje Hrastnik sporočajo, da so intervenirali pri sporu med zakoncema, kjer je kršitelj pod vplivom alkohola nadaljeval s kršitvijo, ter ni upošteval zakonitih ukazov policistov, zato so ga policisti pridržali.

Potrebna je bila tudi intervencija zaradi motenja javnega reda in miru z glasno glasbo. Kršiteljici je bil izdan plačilni nalog.

Print Friendly, PDF & Email