Doma Kronika Poškodovano službeno vozilo

Poškodovano službeno vozilo

V dopoldanskem času so policisti intervenirali v Trbovljah, kjer se je 39-letnik nedostojno vedel do občanke, zaradi česar mu je bila izrečena globa.

Sprejeli so tudi prijavo  odgovorne  osebe javnega zavoda o sumu kaznivega dejanja  Ponarejanja  listin.  Po  vseh  zbranih  obvestilih bomo obvestil pristojno tožilstvo.

V gostinskem lokalu v Trbovljah je bil zopet vnovčen ponarejen bankovec za 50 evrov. Bankovec je bil zasežen, po opravljeni analizi in zbranih obvestilih bodo obvestili pristojno tožilstvo.

Policisti PP Zagorje ob Savi so obravnavali prometno nesrečo s pobegom v kraju Mlinše. Policisti so z ogledom kraja ugotovili, da je neznani voznik rdečega vozila kršil določila 37. člena Zakona o varnosti cestnega prometa in oplazil vozilo, ki je pravilno
pripeljalo iz smeri Mlinšu proti Kandršam. Voznik se na kraju dogodka ni ustavil in je nadaljeval vožnjo v smeri Izlak. Na vozilu je nastala manjša materialna škoda. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

Podana je bila kazenska ovadba za kaznivo dejanje odtujitve. Občanka je na mizi gostinskega lokala pozabila sončna očala, neznani storilec pa jih je odtujil. Policisti z zbiranjem obvestil nadaljujejo in bodo zoper osumljenca podali kazensko ovadbo na pristojno tožilstvo.

Obravnavali so tudi dve kršitvi javnega reda in miru v Zagorju ob Savi, kjer je prvi kršitelj vpil in žalil oškodovanko. Policisti bodo kršitelju izdali plačilni nalog. Pijani kršitelj pa je vpil in se vedel nasilno in žaljivo do oškodovancev. Ob prihodu policistov na kraj dogodka je oškodovanca spodbujal k pretepu. Ukaza policistov, da naj s kršitvijo preneha ni upošteval. Zaradi zagotovitve javnega reda in miru mu je bilo odrejeno pridržanje po 2. odstavku 109. člena Zakona o prekrških. Med postopkom je s silo telesa poškodoval vetrobransko steklo na službenem vozilu. Zoper storilca sledi kazenska ovadba, izdan pa mu je bil tudi plačilni nalog zaradi kršitev Zakona o varnosti javnega reda in miru.

Print Friendly, PDF & Email