Doma Aktualno Poznate kakšnega super prostovoljca?

Poznate kakšnega super prostovoljca?

Predlagajte zasavskega prostovoljca in prostovoljsko organizacijo leta 2018

Letos bodo v Regionalnem centru NVO – ZLHT izbrali naj prostovoljca in naj prostovoljsko organizacijo iz zasavske regije (Zagorje, Litija, Hrastnik, Trbovlje).

Na osrednjem dogodku Prostovoljec leta 2018, ki bo potekal letos v decembru, bodo podelili priznanja najzaslužnejšim prostovoljcem in najzaslužnejšim prostovoljskim organizacijam iz zasavske regije. Priznanja bodo prejeli tisti posamezniki in organizacije, ki opravijo največ prostovoljnega dela in dosegajo največje učinke ter s svojim delovanjem pripomorejo k promociji in spodbujanju prostovoljstva.

Kako bodo izbirali?

Najprej bodo zbrali vse prejete predloge, oblikovali komisijo in izbrali 10 najboljših organizacij in 10 najboljših prostovoljcev. Sledilo bo glasovanje, podelitev dodatne ocene posameznikom in organizacijam iz ožjega izbora s strani komisije in izvedba končnega izbora – podelitev priznanj trem najzaslužnejšim prostovoljcem in trem najzaslužnejšim prostovoljskim organizacijam iz zasavske regije na dogodku Prostovoljec leta 2018.

TUKAJ lahko predlagate posameznike za naziv Prostovoljec leta 2018.
TUKAJ lahko predlagate organizacije za naziv Prostovoljska organizacije leta 2018.  

Predloge zbirajo do vključno 25.10.2018, nato sledi ožji izbor desetih posameznikov in desetih organizacij, ki se bodo potegovali za glasove podpore.

Print Friendly, PDF & Email