Doma Aktualno POZOR: Kradejo iz vrtnih ut in čebelnjakov

POZOR: Kradejo iz vrtnih ut in čebelnjakov

Kršitev javnega reda in miru so obravnavali policisti včeraj, kjer je pijani kršitelj vznemirjal stanovalce večstanovanjskega bloka v Kisovcu. Kršitelju je bil izdan plačilni nalog.

Včeraj je voznik v Zagorju povozil kamen na vozišču, nastala je materialna škoda. Zadeva je zabeležena v uradnem zaznamku.

Prometno nesrečo na parkirišču, v kateri je nastala manjša materialna škoda, policisti še preiskujejo in nadaljujejo z iskanjem neznanega povzročitelja.

Zagorske policiste so občani obvestili tudi o kurjenju v naravnem okolju. Kršiteljici je bil izrečen ustrezen ukrep.

Okoli 19. ure so se hrastniški policisti odzvali klicu o fizičnem napadu na območju Zagorju. Moški je napadel soseda in ga poškodoval. Z zbiranjem obvestil možje v modrem še nadaljujejo.

Včeraj, okoli 10.30 so bili policisti obveščeni o vlomu v čebelnjak v Hrastniku, kjer je neznani storilec odtujil orodje, ter s tem oškodoval lastnika za okoli 400 evrov. Prav tako je bilo ugotovljeno, da je neznanec v bližini vlomil še v dve vrtni uti. Iz prve je odtujil orodje v vrednosti okoli 100 evrov, iz druge pa je nepridiprav odnesel solarni akumulator ter lastnika oškodoval za približno 150 evrov. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

V Hrastniku so včeraj zvečer moškemu zasegli snov, za katero sumijo, da gre za prepovedano drogo. Po prejeti analizi snovi bo izveden ustrezen ukrep.

Print Friendly, PDF & Email