Doma Aktualno POZOR: Vlamljajo v kleti in kradejo orodje

POZOR: Vlamljajo v kleti in kradejo orodje

Poleg rednih nalog so policisti v zadnjih 48 urah na območju Zasavja obravnavali še;

 

PP Zagorje ob Savi

SREDA

Policisti so bili v obveščeni o najdbi mobilnega telefona, ki je bil v nadaljevanju vrnjen lastnici.

Obravnavali so vlom v klet na območju  Zagorja ob Savi, kjer je neznani storilec odtujil kosilnico na nitko. Po vseh zbranih obvestilih bo obveščeno pristojno Okrožno državno tožilstvo.

Na parkirišču v Zagorju ob Savi so policisti obravnavali prometno nesrečo, kjer je neznani voznik trčil v parkirano vozilo. Policisti o tem nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

Policisti so intervenirali v Zagorju ob Savi zaradi glasne glasbe, ki je motila sosede. Kršitelju je bil izdan plačilni nalog.

ČETRTEK

Policisti so obravnavali vlom v klet na območju Zagorja ob Savi, kjer je neznani storilec odtujil vrtalnik. Po vseh zbranih obvestilih bo obveščeno pristojno Okrožno državno tožilstvo.

 

PP Trbovlje

SREDA

Policisti so obravnavali poškodovanje osebnega avtomobila, kjer je neznani storilec poškodoval steklo zadnjih levih vrat in povzročil materialno škodo okoli 200 evrov.

ČETRTEK

Včeraj v  popoldanskem času se je v Trbovljah zgodila prometna nesreča zaradi vožnje po nasprotnem voznem pasu 37-letnega voznika osebnega avtomobila, ki je trčil v nasproti vozeč osebni avtomobil 60-letnega voznika. Pri tem je nastala le materialna škoda. V postopku je bilo ugotovljeno, da je voznik vozil pod vplivom alkohola (0,48 mg/l) in odklonil strokovni pregled zaradi suma vožnje pod vplivom prepovednih drog. Prav tako je bilo ugotovljeno, da voznik nima veljavnega vozniškega dovoljenja, zaradi česar mu je bilo vozilo zaseženo. Zoper njega bo podan obdolžilni predlog na pristojno sodišče.

Danes ponoči se je v Trbovljah pripetila prometna nesreča, ker je 22-letna voznica zapeljala preblizu desnemu robu vozišča in trčila v obcestno ograjo. Pri tem je nastala le materialna škoda. V postopku je bilo ugotovljeno, da je voznica vozila pod vplivom alkohola (0,82 mg/l). Vozniško dovoljenje je bilo odvzeto in bo skupaj z obdolžilnim predlogom poslano na pristojno sodišče.

Print Friendly, PDF & Email