Doma 1+1=2 Pravljična sedma olimpijada! Kaj lahko pričakujemo letos?

Pravljična sedma olimpijada! Kaj lahko pričakujemo letos?

Tradicionalno že od leta 2012 Mladinski center Trbovlje organizira športni dogodek Mlada Olimpijada, ki tokrat nosi pripono 2019. Letos so jo zaradi obilice športnih dogodkov skozi leto organizirali čisto na koncu počitnic, da bodo športniki nanjo prišli karseda pripravljeni.

Trije turnirji bodo letos poskrbeli za obilico zabave in zdrave športne tekmovalnosti. Turnir v odbojki, ki bo potekal v soboto 24.8 bo na sporedu prvi, prijave lahko ekipe oddate do 23.8 v kavarni ali pisarni MCT. Pričakujejo mlade od 15. do 30. leta starosti.

Mogoče najbolj zabaven turnir se bo odvijal v ponedeljek 26.8. in sicer gre za nogomet na milnici, ki se bo odvijal na igrišču Partizan ob 10. uri zjutraj. Število ekip je omejeno, prijavite pa se lahko preko elektronske pošte tanja.vozelj@mct.si

Zadnji turnir bo turnir v malem nogometu v sredo 28.8. na igrišču Partizan, z ekipo pa se lahko prijavite vse do torka 27.8. Vse podrobnosti glede nogometnega turnirja, prijave in soglasij najdete na spletni strani mladinskega centra.

Veliki zaključek Mlade olimpijade 2019 bo tradicionalni Sejem športa v Mestnem parku, v petek, 30. 8. 2019 med 16. in 19. uro. Kjer vas bo čakala pestra ponudba športnih društev in klubov iz okolice.

Print Friendly, PDF & Email