Doma Aktualno PREKLIC odprtja trboveljske tržnice

PREKLIC odprtja trboveljske tržnice

V Trbovljah so svojo še ne uresničeno napoved že preklicali.

Napovedano odprtje trboveljske tržnice do nadaljnjega PREKLICUJEMO” so kmalu po naši objavi, poslali s trboveljske komunale.

Ob načrtovanju odprtja smo sledili pozivu Ministrstva za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano, ki poziva k ponovnem odprtju tržnic v lokalnem okolju, pojasnjujeo svojo odločitev, ki je pošteno razbila prebivalstvo. Uvedli naj bi enak sistem kot v trgovinah, le da bi ga izvajali na prostem.

Na prostor tržnice bi spuščali posameznike, ki bi takoj po opravljenem nakupu zapustili prostor tržnice na drugem koncu. Pred tržnico bi prav tako kot drugod morali čakati v vrsti in na medsebojni razdalji najmanj 1,5 metra. Za izvajanje tega režima smo že pripravili osebje in fizične ovire, ki bi onemogočale prost prehod in kakršno koli zbiranje.

Zaradi ogorčenja po objavi tržnice v Trbovljah torej ne bo: “Ker pa je naša objava v javnosti naletela na veliko mero negodovanja, smo se odločili, da tržnico do nadaljnjega ZAPIRAMO in bo ostala zaprta do konca epidemije”.

V kolikor bi posamezniki želeli kupovati izdelke lokalnih ponudnikov, pa bodo v prihodnjih dneh objavili kontakte ponudnikov, s katerimi se bo mogoče dogovoriti za individualno prodajo.

Print Friendly, PDF & Email