Doma Aktualno Pretepel ga je in mu vzel denar

Pretepel ga je in mu vzel denar

Fotografija je simbolična.

V nočnem času so bili zagorski policisti obveščeni o roparski tatvini. Oškodovanec se je zglasil na postajo in naznanil, da je do njega pristopil neznanec ter mu odtujil denar z uporabo fizične sile. Oškodovanec je bil pri tem poškodovan, zato so ga policisti odpeljali v Zdravstveni dom Zagorje. Policisti še zbirajo obvestila.

Vsi, ki bi karkoli vedeli o okoliščinah kaznivega dejanja, kaznivo dejanje se je namreč pripetilo v strnjenem naselju med bloki, okoli druge ure zjutraj, v neposredni bližini tržnice Zagorje, naj pokličejo številko PP Zagorje, 03 56 83-400 ali številko 113 ali anonimno številko policije 080 1200 ozrioma se zglasijo na PP Zagorje.

Pijani mladoletnik se je nedostojno vedel

63-letni Trboveljčan je podal prijavo suma kaznivega dejanja goljufije pri prodaji gostinske opreme. Po vseh zbranih obvestilih bodo policisti obvestili pristojno tožilstvo.

V dopoldanskem času je 32-letna voznica zaradi nepravilnega premika na parkirišču v Trbovljah trčila v parkirano vozilo in s kraja odpeljala, ne da bi se ustavila in oškodovancu nudila svoje podatke ali obvestila policijo. Voznica so policisti izsledili in ji izrekli globo.

Zaradi izsiljevanja prednosti 5.000 evrov škode

V nočnem času so policisti intervenirali v Trbovljah, kjer se je mladoletnik pod vplivom alkohola nedostojno vedel. Izročili so ga staršem, zoper njega pa bomo podali obdolžilni predlog na pristojno sodišče.

Hrastniški policisti os bili včeraj, malo pred eno uro popoldan obveščeni o prometni nesreči v Hrastniku. Do nesreče je prišlo zaradi izsiljevanja prednosti, pri tem je
nastalo za okoli 5.000 evrov materialne škode.

Print Friendly, PDF & Email