Doma Aktualno Pretvarjala se je, da zbira oblačila, ga zamotila in okradla

Pretvarjala se je, da zbira oblačila, ga zamotila in okradla

Fotografija je simbolična.

V Trbovljah so policisti ob 7.40 kršiteljici cestno prometnih predpisov zasegli vozilo,
zoper njo pa sledi tudi obdolžilni predlog.

Zagorski policisti so bili obveščeni o tatvini denarnice iz stanovanja. Z zbiranjem obvestil so ugotovili, da je storilka izkoristila nepazljivost oškodovanca, ki ga je zamotila, s pretvezo, da zbira oblačila in da bi odšla na WC. Pri tem je na WC-ju pustila teči vodo, ki jo je šel zapret oškodovanec. V tem času pa je izkoristila odsotnost in nepozornost oškodovanca in iz stanovanja odtujila denarnico z vsebino. Osumljenka je bila stara med
30 in 35 let, visoka okoli 175 cm, močnejše postave, kostanjevih las, segajočih do ramen.

V kolikor bi kdo osumljenko prepoznal po opisu ali se je s podobnim načinom storitve kaznivega dejanja ali poskusa kaznivega dejanja v preteklosti že srečal, naj da to sporoči na Policijsko postajo Zagorje ob Savi, na številko 03 56 83 400 ali na brezplačno številko 113 ali na anonimno številko 080 1200.

Policisti so osebi zasegli ročno zvito cigareto, za katero obstaja sum, da gre za prepovedano drogo. Po zbranih obvestilih in v primeru, da gre za prepovedano drogo, bo uveden postopek o prekršku. Policisti pa nadaljujejo z zbiranjem obvestil v smislu suma storitve kaznivega dejanja po 187. členu KZ-1, za kar bo podana kazenska ovadba na pristojno tožilstvo.

Preluknjal mu je pnevmatiko

Policisti so mladoletnici zasegli snov, za katero se sumi, da gre za prepovedano drogo. Po zbranih obvestilih in v primeru da gre za prepovedano drogo bo zoper njo podan obdolžilni predlog na pristojno sodišče.

Obravnavali so tudi sum storitve prekrška zoper javni red in mir, zaradi česar se oškodovanka počuti ogroženo in prestrašeno. Policisti bodo po vseh zbranih obvestilih izvedli ustrezen ukrep.

Hrastniški policisti so bili včeraj, ob 8.20, obveščeni o poškodovanju pnevmatike na osebnem vozilu. Ugotovljeno je bilo, da je neznani storilec z ostrim predmetom poškodoval pnevmatike na vozilu ter tako oškodoval lastnika za 200 evrov.

Print Friendly, PDF & Email