Doma Aktualno Pri Hrastničanih ste vedno »prvi v čakalni vrsti«

Pri Hrastničanih ste vedno »prvi v čakalni vrsti«

Leta 1990 se je Horsti Gračner kot podjetnik lotil izvedbe javne razsvetljave po Hrastniku. V treh desetletjih je dodal še elektro inštalacije, ki jih izvajajo še danes. Pomemben dodatek svojim storitvam so vsekakor bile telekomunikacije. Kabelska televizija (CATV), ki je v Hrastniku med prvimi v Zasavju začela delovati leta 1993, še danes Hrastničanom ponuja pester in kvaliteten izbor programov. In, da ne pozabimo – prva hrastniška lokalna televizija je delovala prav pod okriljem Elstika.

Podjetje v zadnjih letih vodi Horstijev sin Matjaž, ki je odločen pri delovanju v lokalnem okolju. »Naša prednost je, da smo dosegljivi praktično ves čas, tudi med vikendi. In ne le po telefonu. Kadarkoli je potreba, gremo na teren«. Hrastničani večjim ponudnikom konkurirajo prav zaradi bližine tehnikov in odzivnosti. »Danes so telekomunikacije nuja in zavedamo se, da stranka pričakuje odpravo težav takoj in ne naslednji teden.«

Lastno hibridno optično omrežje po Hrastniku in okolici

Pri podjetju Elstik d.o.o. že skoraj tri desetletja ponujajo elektro inštalacije, storitve interneta, televizije ter fiksne in mobilne telefonije. Z leti so ponudbo posodobili in nadgradili, še vedno pa ostajajo osredotočeni na napredne in visoko kakovostne storitve, s katerimi svojim naročnikom omogočajo najboljšo uporabniško izkušnjo v svetu komunikacije in zabave. Svoje fiksne storitve ponujajo na področju Hrastnika in okolice preko lastnega hibridnega optičnega omrežja (FTTH). Pri mobilni telefoniji pa z ugodnimi paketi od 4,90€ naprej zagotavljajo pokritost po celi Sloveniji.

Enaka količina mobilnih podatkov doma in povsod po EU

Hrastničani so eden redkih operaterjev, ki vam omogočajo BREZSKRBNO porabo podatkov v EU, saj lahko ENAKO količino kot jo imate v SLOVENIJI porabite tudi povsod v EU. Če kličete na območje BALKANA, imajo pripravljen zakup klicev v ta namen.

V sodelovanju s podjetjem SoftNET, ki s svojimi direktnimi povezavami pokriva JV Evropo in BRIC regijo zagotavljajo globalno povezljivost.

Zakaj se odločiti za lokalnega kabelskega operaterja?

Ste že kdaj bili brez interneta več kot en dan ali ste čakali na serviserja tudi kak teden? V današnjem času, si življenja brez interneta ne znamo predstavljati. Pri Elstiku vsaka stranka šteje, zato čakanja na priklop ni. »Ponosni smo, da imamo z našimi naročniki pristen in zaupanja vreden odnos. Tudi če pride do težav te rešujemo hitro in učinkovito – brez čakalnih dob« zagotavljajo v podjetju.

Kaj pa ugodnosti?

Redno pripravljajo akcije in posebne ugodnosti tako za nove kot obstoječe naročnike. Trenutno imajo akcijo za vse nove in obstoječe naročnike: ENOTNA CENA. Cena kateregakoli trojček paketa znaša prvih 12 mesecev samo 31,00 €/mesec + 3 mesece brezplačna naročnina pri mobilni telefoniji.

Kje jih najdete?

Na sedežu podjetja: NOVI DOM 4 v HRASTNIKU ali preko drugih informacijskih kanalov www.elstik.net, elstik@kabelnet.net, TELEFON 03/5646650 in dežurne številke 051 651 688.

 

 

Prispevek je oglasno sporočilo.

Print Friendly, PDF & Email