Doma Aktualno Pri Hrastničanu poleg droge našli tudi orožje

Pri Hrastničanu poleg droge našli tudi orožje

Hrastniški policisti so imeli v začetku tega meseca v postopku mlajšega moškega iz Hrastnika, ki je imel pri sebi prepovedano drogo, pripravljeno za preprodajo. Policisti so ga zaradi utemeljenega suma, da je storil kaznivo dejanje neupravičene proizvodnje in prometa z mamili pridržali, nato pa po pridobljeni odredbi sodišča pri njem opravili še hišno preiskavo. Poleg zasežene droge v postopku je bila pri hišni preiskavi najdena še pištola. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil in bodo po vseh ugotovitvah zoper osumljenca podali kazensko ovadbo na pristojno državno tožilstvo.

Policisti so obravnavali prometno nesrečo, v kateri sta bila udeležena voznika osebnih vozil. Do nesreče je prišlo zaradi neprilagojene hitrosti, policisti pa so povzročiteljici izdali plačilni nalog.

Policisti so v Trbovljah obravnavali še prometno nesrečo, v kateri je bila udeležena le voznica osebnega vozila. Do nesreče je prišlo zaradi nepravilne strani vožnje, policisti pa so povzročiteljici izdali plačilni nalog.

Policisti v Zagorju so bili obveščeni, da tujci v naselju Čolnišče prodajajo posodo ter da so se odpeljali proti centru Zagorja. Policisti so pregledali območje, vendar navedenih oseb niso izsledili.

Prav tako v Zagorju so policisti obravnavali kaznivo dejanje velike tatvine. O zadevi zbirajo obvestila in zoper osumljenca bodo podali kazensko ovadbo na pristojno tožilstvo.

Občan je policiji prijavil tatvino kontaktnega ključa vozila. Ob prijavi je podal umik od predloga za pregon kaznivega dejanja. Obveščeno bo pristojno tožilstvo.

V Zagorju je bila najdena bančna kartica, ki je bila nato lastniku tudi vrnjena.

Patrulja je bila obveščena o nepravilnem parkiranju vozila v centru mesta. Na kraju so zagorski policisti zoper kršitelja ustrezno ukrepali.

Print Friendly, PDF & Email