Doma Aktualno Pri spravilu lesa poškodovan moški

Pri spravilu lesa poškodovan moški

V petek okoli 8.30 so policisti v Trbovljah obravnavali prometno nesrečo s pobegom na parkirnem prostoru, neznani voznik je trčil v parkirano vozilo in s kraja odpeljal.

Okoli 14.30 so bili policisti obveščeni o kaznivem dejanju poškodovanje tuje stvari s strani znanega storilca. Policisti bodo po vseh zbranih obvestilih zoper njega podali kazensko ovadbo.

V soboto dopoldan so policisti v Trbovljah zaustavili voznika kolesa z motorjem za katerega je obstajal sum, da ne izpolnjuje tehničnih zahtev, zaradi česar so policisti odredili izredni tehnični pregled, kjer pa je bilo ugotovljeno, da je kolo z motorjem tehnično spremenjen, saj je ugotovljena hitrost kolesa z motorjem znašala 72.6 km/h. Na podlagi 74. člena ZMV-1 je bil kolo z motorjem zasežen, zoper kršitelja pa sledi obdolžilni predlog.

Policisti Policijske postaje Trbovlje so bili v soboto okoli 19. ure obveščeni o nesreči pri delu. Ugotovljeno je bilo, da se je pri spravilu lesa poškodoval moški. Pri vleki lesa z vitlom se je odtrgala veriga, ki je moškega zadela v glavo. Poškodovani je bil odpeljan naprej v SB Trbovlje, nato pa v KC Ljubljana. Ugotovljeno je bilo, da je utrpel hude telesne poškodbe. Z zbiranjem obvestil bodo policisti nadaljevali.

V soboto dopoldne so policisti Policijske postaje Hrastnik vozniku kolesa z motorjem zasegli vozilo zaradi vožnje brez veljavnega vozniškega dovoljenja, omenjeni je vozil tudi pod vplivom alkohola (0,96 mg/l). Vozilo je bilo neregistrirano.

Na Policijsko postajo Zagorje ob Savi je občan v soboto prinesel najdene ključe in jopico. Policisti so najdene predmete vrnili lastniku.

Ravno tako so policisti Policijske postaje Zagorje sprejeli prijavo občanke o izgubi torbice z dokumenti.

Čez dan so Policisti obravnavali prometno nesrečo I. kategorije s pobegom. Povzročitelj prometne nesreče je bil z zbiranjem obvestil izsleden in mu bo izdan plačilni nalog.

Ravno tako je na Izlakah neznan voznik povzročil prometno nesrečo I. kategorije in s kraja prometne nesreče pobegnil. Policisti o prometni nesreči zbirajo obvestila. Zoper povzročitelja sledi ustrezen ukrep.

V Tenetišah so policisti zaradi glasne glasbe posredovali pri posamezniku. Na kraju so policisti kršitelju izrekli ustrezen ukrep po Zakonu o varstvu javnega reda in miru.

V Zagorju ob Savi so bili prevrnjeni začasni semaforji na območju cestne zapore. Postavljeni so bili nazaj na mesto.

V soboto so bili policisti Policijske postaje Zagorje ob Savi obveščeni o poškodovani bencinski ročki na bencinskem servisu v Zagorju ob Savi.

Prav tako je v Zagorju ob Savi prišlo do prometne nesreče s pobegom. Policisti o prometni nesreči zbirajo obvestila in zoper povzročitelja ustrezno ukrepajo.

Policisti so posredovali zaradi kršitve javnega reda in miru v Čolnišah, kjer sta se sprla občana. Kršitelju bo izdan plačilni nalog zaradi kršitve Zakona o varstvu javnega reda in miru. O še eni kršitvi javnega reda in miru v zasebnem prostoru so bili policisti obveščeni v soboto v Kisovcu. Po vseh razgovorih sledi ustrezen
ukrep.

V nedeljo so policisti v Zagorju ob Savi zasegli snov, za katero se sumi, da gre za prepovedano drogo. Po analizi snovi sledi ustrezen ukrep.

Policisti so bili obveščeni o sporu glede skrbništva otrok. Na kraju niso zaznali elementov kaznivega dejanja ali prekrška. O sporu bo obveščen pristojni CSD.

Policisti obravnavajo kaznivo dejanje lahke telesne poškodbe. V sporu je osumljenec poškodoval znanca. Zoper osumljenca bo podana kazenska ovadba na pristojno tožilstvo.

Print Friendly, PDF & Email