Doma Aktualno Pri Zagorjanu opravili hišno preiskavo

Pri Zagorjanu opravili hišno preiskavo

Fotografija je simbolična.

Včeraj ob 14.40 so na Obrtniški cesti v Trbovljah gasilci PGE Trbovlje s strokovnim posegom odprli vrata stanovanja v katerem so našli preminulo osebo, so sporočili na Regijskem centru za obveščanje.

Izsledili so ga

Zagorski policisti so obravnavali prometno nesrečo I. kategorije s pobegom na parkirnem prostoru. Voznik osebnega vozila je trčil v parkirano vozilo in s kraja odpeljal, ne da bi oškodovancu nudil podatke. Pobeglega voznika so izsledili in mu izdali plačilni nalog.

V popoldanskem času so policisti na podlagi odredbe sodišča opravili hišno preiskavo, pri kateri so bili zaseženi zeleni rastlini, za kateri se sumi, da gre za prepovedano drogo konopljo. Po opravljeni analizi zoper kršitelja sledi hitri postopek o prekršku z izdajo odločbe. Prav tako so policisti pri izvedbi hišne preiskave ugotovili dejstva in okoliščine, ki nakazujejo na kršitev določil 7. člena Zakona o zaščiti živali ter bo z dopisom obveščena Veterinarska inšpekcija.

Policisti so pri kontroli prometa imeli v postopku voznika osebnega vozila brez veljavnega vozniškega dovoljenja, zaradi česar je bilo vozilo zaseženo. Zoper voznika osebnega vozila sledi obdolžilni predlog na okrajno sodišče Trbovlje.

Print Friendly, PDF & Email