Doma Aktualno Prijavil, da so mu ukradli avtomobil. Ta pa je bil …

Prijavil, da so mu ukradli avtomobil. Ta pa je bil …

Fotografija je simbolična.

V Hrastniku je nekaj čez 8. uro zjutraj nezavarovan pes napadel drugega psa. Policisti so psa izsledili ter obvestili veterinarje, ki so prišli po psa. Našli so tudi lastnika psa zoper katerega bo izveden ustrezen ukrep.

V Trbovljah so včeraj policisti intervenirali v stanovanju, kjer je pijani občan pod vplivom psihoaktivnih substanc povzročal nemir. Kljub ukazom policistom se ni pomiril, zato so ga pridržali.

Okoli 16. ure so bili policisti obveščeni o vlomu v stanovanje v Trbovljah, vendar iz njega ni bilo ničesar odtujenega.

Nekaj po 16. uri je občanka naznanila kršitev javnega reda in miru. Zaradi lažne naznanitve prekrška ji je bil izrečen plačilni nalog, saj je bilo ugotovljeno, da do kršitev sploh ni prišlo.

V Orehovici se je pripetila prometna nesreča I. kategorije med tovornim vozilom in osebnim avtomobilom. Policisti so prometno nesrečo obravnavali in kršiteljema izdali plačilni nalog.

Občan se je zglasil na policijsko postajo Zagorje in prijavil tatvino avtomobila. Policisti so takoj pregledali širšo okolico, kjer naj bi bilo vozilo parkiral in ugotovili, da je avtomobil še vedno parkiran, le na drugi strani objekta.

Trboveljski policisti so obravnavali tudi voznika, ki je vozil pod vplivom alkohola. Preizkus alkoholiziranosti je pokazal 0,42 miligrama alkohola v litru izdihanega zraka. Kršitelju je bila prepovedana nadaljnja vožnja, odvzeto vozniško dovoljenje in izdan plačilni nalog.

Okoli 20. ure so policisti na Izlakah posedli med soseda, ki sta se sprla. Občan je žalil sosedo in nanjo vpil, zato so mu policisti izdali plačilni nalog.

Print Friendly, PDF & Email