Doma Aktualno Prijavil, da so mu ukradli les. V resnici pa …

Prijavil, da so mu ukradli les. V resnici pa …

Iz avtomobila je v Trbovljah neznanec ukradel avtoradio in gotovina. Glede okoliščin kaznivega dejanja policisti še zbirajo obvestila.

V soboto so trboveljske policiste obvestili o glasni glasbi iz lokala, zato so izrekli opozorilo.

Nekaj pred 15. uro v nedeljo je v Trbovljah nekdo zopet iz avtomobila ukradel avtoradio.

Pester vikend so tokrat imeli zagorski policisti. Občan jih je obvestil, da so mu odtujili les. Policisti so v razgovoru s prijaviteljem ugotovili, da mu lesa niso odtujili, ampak obstaja verjetnost, da je mejaš podrl njegova drevesa. Prijavitelj je napoten na zasebno tožbo oziroma ureditev zemljiških zadev.

Na območju Rov je voznik povozil psa, ki je pritekel pred vozilo, ko je le ta speljali z zasebnega dvorišča. Na vozilu ni nastala materialna škoda, pes pa je bil zaradi poškodb evtanaziran.

Policisti so v Zagorju ob Savi obravnavali prometno nesrečo z lahkimi telesnimi poškodbami, saj voznik pri zavijanju levo ni spustil mimo vseh vozil, ki so prihajali iz njegove nasprotne smeri, zaradi česar je z

vozilom trčil v drugo vozilo, ki je pravilno pripeljalo nasproti. Zaradi kršitve 58. člena ZPrCP sledi kršitelju plačilni nalog.

Številko 113 je poklicala občanka in povedala, da doma sin razgraja. Na kraju je bila neposredno zaznana kršitev javnega reda in miru. Ker kljub ukazu pijani kršitelj ni prenehal s kršitvijo, je bilo zoper njega odrejeno pridržanje do iztreznitve po 109/2 ZP-1, prav tako mu je bil izdan plačilni nalog.

Policisti so med vikendom intervenirali v Hrastniku, kjer je prišlo do prometne nesreče I. kategorije, zaradi neprilagojene hitrosti. Zaradi kršitve 45. čl. ZPrCP so policisti kršitelju izdali plačilni nalog.

Print Friendly, PDF & Email