Doma Aktualno Prijeli 18-letnega trboveljskega tatu

Prijeli 18-letnega trboveljskega tatu

Fotografija je simbolična.

Na parkirišču v Zagorju je včeraj neznanec poškodoval lak osebnega vozila in lastnika oškodoval za 200 evrov.

Na trboveljskem parkirišču pa je neznani voznik med 28. in 30. januarjem trčil v parkirano vozilo, o tem pa ni obvestil lastnika ali policijo.

18-letni Trboveljčan je včeraj popoldan vstopil v poslovni lokal in ukradel mobilni telefon. Policisti so ga izsledili in mu zasegli telefon ter ga vrnili lastnici. Zoper tatu bodo podali kazensko ovadbo na pristojno sodišče.

V trgovini ukradel alkoholne pijače

V večernem času je v neznanec v trgovini vTrbovljah ukradel alkoholne pijače, v vrednosti 29,88 evrov.

Na zagorski policijski postaji se je zglasil občan in povedal, da je 29. januarja na cesti pri Trojanah trčil v divjad in pri tem poškodoval vozilo. Policisti so opravili ogled vozila ter
naznanitev prometne nesreče evidentirali.

Zagorski policisti so včeraj s kazensko ovadbo privedli osumljenca velike tatvine, ki mu je bila 29. januarja odvzeta prostost in odrejeno pridržanje, k preiskovalni sodnici Okrožnega sodišča v Ljubljani. Preiskovalna sodnica je zoper osumljenca odredila pripor.

Zvečer so zagorski policisti pri nadzoru prometa zaustavili voznika motornega vozila ,za katerega je bilo ugotovljeno, da je vozil pod vplivom alkohola, saj je indikator alkohola zaznal 0.68 mg/l alkohola v izdihanem zraku. Odvzeli so mu vozniško dovoljenje in prepovedali nadaljnjo vožnjo, proti njemu so vložili tudi obdolžilni predlog na Okrajno sodišče v Trbovljah.

Print Friendly, PDF & Email