Doma Šport Prva zmaga v novi sezoni

Prva zmaga v novi sezoni

KK Zagorje – Poročilo o tekmi Člani – 4. SKL Vzhod

4SKL 1 Kolo-21. 10. 2017
KK Brežice : KK Zagorje 51:72
(10:15:14:19;14:19;13:19)

KK Brežice: Marko Flajšman 13, Lovro Jurečič 8, Jaka Ogorevc 2, David Šinko, Filip Lepšina 4, Lovro Ivšič 11, Lenart Žinko 2, Matic Zagorc 7, Tomislav Laktič, Denis Zendeli 2, Dejan Kolar 2.

KK Zagorje: Črt Eberl 5, Primož Perko 7, Žan Kos 11, Matija Kosin 3, Urban Vozel 5, Tomaž Martinčič, Martin Kosin 24, Vito Štibernik 2, Mario Markotič, Dejan Hutar 5, Blaž Božjak 2, Martin Grešak 8.

Z novo sezono so začeli tudi igralci članske ekipe KK Zagorja, ki nastopajo v 4. SKL Vzhod. Prva tekma je bilo gostovanje v Brežicah.

Agresivna obramba, atraktivna igra v napadu in hitri protinapadi

Ekipa je v primerjavi z lansko sezono malo spremenjena, saj je nekaj izkušenih igralcev, ki so pomagali, da je v Zagorju ponovno zaživela članska košarka zaradi službenih obveznosti prenehalo z aktivni igranjem, drugi pa še nimajo urejene dokumentacije za tekmovanje. Manjkajoče igralce so nadomestili mlajši igralci, tako je za člansko ekipo prvič zaigral tudi kadetski igralec KK Zagorje Črt Eberl.

Že sam začetek tekme je pokazal, da so igralci KK Zagorje prišli v Brežice po zmago.
V prvi četrtini je ekipi KK Zagorja uspelo z agresivno obrambo, atraktivno igro v napadu in hitrimi protinapadi povesti za 5 točk. V nadaljevanju tekme so svoj ritem igre stopnjevali iz četrtine v četrtino in na koncu zmagali za 21 točk.

Poleg kolektivne igre, odličnega vzdušja in zmage, veseli tudi dejstvo, da so se mladi igralci izkoristili svojo priliko in se lepo vključili v ekipo. Tako je začetni led prebit in zmagoviti niz iz lanske sezone se nadaljuje.

PK

Print Friendly, PDF & Email