Doma 1+1=2 Prve vrtečane že vpisujejo

Prve vrtečane že vpisujejo

Prvi vpisi v vrtec že potekajo, in sicer, v Trbovljah. Preverili smo tudi, kdaj bodo potekali vpisi v Zagorju in Hrastniku. 

Kot rečeno redni letni vpis otrok v Vrtec Trbovlje že poteka od 24. februarja, starši pa imate še čas za vpis vse do 6. marca. Vpisi potekajo vsak dan med 8. in 15. uro ter v četrtek vse do 17. ure.

Obrazec za vpis dobite na upravi Vrtca Trbovlje ali na njihovi spletni strani. V Vrtcu prosijo starše za doslednosti pri izpolnjevanju obrazcev. Ko je obrazec izpolnjen pa le tega prinesete k svetovalni delavki vrtca na upravi vrtca ali pošljete na njihov elektronski naslov.

Otroke, ki še ne obiskujejo vrtca in bi jih starši želeli vpisati, v Trbovljah vabijo na ODPRTA VRATA vseh enot vrtca v času vpisa, od 2. 3. 2020 do 6. 3. 2020, med 9.00 in 11.00 uro. “Pridružili se boste lahko različnim dejavnostim, spoznali, kako otroci ustvarjajo in pridobivajo raznovrstna znanja in izkušnje. Tako se boste morda lažje odločili za izbiro enote” predstavi vpisne dneve ravnateljica Daša Bokal in še opomni starše naj s seboj prinesejo copate.

Prihodnji teden v Hrastniku, v Zagorju konec meseca

V Hrastniku bo vpis na vrsti prihodnji teden, vpisovali pa bodo vse do 20. marca. Za vpis potrebujete obrazec, ki ga najdete na spletni strani ali pa v tajništvu vrtca. Tudi v Hrastniku lahko vlogo oddate osebno ali po elektronski pošti tajnistvo@vrtechrastnik.si.

Da bi se starši lažje odločil za vpis, so tudi v Hrastniku pripravili Dneve odprtih vrat, ki bodo v naslednjem tednu med 9. in 10.30 uro. V ponedeljek bodo medse povabili na enoti Dolinca, torek pride na vrsto Sonček, v sredo bodo vrtčevska vrata odprli na Dolu v enoti Lučka in v četrtek še v oddelku na osnovni šoli.

Ravnateljica Vrtca Zagorje Darja Rakovič nam je pojasnila, da bodo letos, zaradi priprave predloga novega Pravilnika o sprejemu otrok v Vrtec Zagorje ob Savi, vpisi potekali malce kasneje kot običajno. Otroke bodo vpisovali med 23. in 31. marcem.

Print Friendly, PDF & Email