Doma Aktualno Pssst! Uspelo nam je razkriti nekaj skrivnosti Dežele pravljičnih nasmehov

Pssst! Uspelo nam je razkriti nekaj skrivnosti Dežele pravljičnih nasmehov

 

Nekdaj skromna deželica, ki je gostila do največ 15 ponudnikov, se je lani preselila v trboveljski mestni park, zavzela popolnoma drugačen koncept in postala prava dežela. Dežela pravljičnih nasmehov. »Če smo še lani s ponosom povedali, da se park ponaša s kar 27 stojnicami, kaj lahko potem rečemo letos? V pičlih desetih dneh smo s prijavami podrli lanski rekord in ga zvišali na 35,« navdušeno opisuje velik trboveljski projekt Maja Kovač s trboveljske občine.

Poleg rekordov na stojnicah, bo letošnja dežela presegla vse lanske okvirje, še obljublja Kovačeva. Mestni park je vsak dan manj podoben delovišču in vse bolj pravljici. V Trbovljah bodo obiskovalce razveselili že znani obrazi; Sneguljčica, palčki, Janko, Metka in čarovnica. Letos pa se jim bodo pridružili tudi novinci – ti pa naj zaenkrat ostanejo skrivnost, nam hudomušno odvrnejo organizatorji.

Letošnja novost: KLOPCA SANJ!

Vseeno pa nam je uspelo izbrskati informacijo, da bo novost letošnjega parka KLOPCA SANJ, ki bo obiskovalcem parka nudil sprostitev in pobeg v svet, kjer so dovoljene samo sanje.

Najbolj pridni bodo tudi letos lahko odposlali pismo Dedku Mrazu v nabiralniku, ki ga bodo postavili v trboveljskem mestnem parku.

Dežela se odpre v sredo, 4. decembra ob 17. uri v Mestnem parku v Trbovljah!

Kako je bilo lani, lahko najdete v naših video utrinkih!

VIDEO: 1, 2, 3 naj se prižgejo luči

Print Friendly, PDF & Email