Doma Aktualno Pustne norčije v vseh zasavskih mestih!

Pustne norčije v vseh zasavskih mestih!

V Zagorju bo v soboto, 22. februarja, potekal jubilejni, že 10. Pustni karneval, ki se bo začel ob 14. uri, ko bo pustni sprevod od Vašhave do mestne ploščadi, tam pa nato od 15. ure dalje zabava, za katero bo poskrbela Damjana Golavšek.

V Trbovljah in Hrastniku bo najbolj veselo v nedeljo!

V Trbovljah so lani dogajanje popestrili kurenti.

V nedeljo, 23. februarja bo ob 15. uri organizirano Pustovanje od trboveljskega mestnega parka do Ulice 1. junija, ob čemer vsaki prisotni maski obljubljajo krof.

V Hrastniku pa se rajanje začne ob 17. uri, in sicer v športni dvorani, kjer bo na otroškem pustovanju za zabavo poskrbel Čarodej Grega.

Radeče: povorka v centru mesta in maškarada v Vrhovem

Otroške in odrasle maske, pustna sobota 2019

Sobotno popoldne bo veselo tudi v Radečah, saj bodo ob 15. uri člani Prosvetnega društva Vrhovo pripravili tradicionalno Otroško maškarado v tamkajšnjem prosvetnem domu. Prav tako pa bo poskrbljeno za rajanje v centru Radeč, kjer Društvo prijateljev mladine Radeče z zborom maškar pred Domom PORP ob 15. uri obljublja zabavo, bogat srečelov in slastne krofe!

V Litiji bo leteče obarvano!

Že v četrtek bosta Mama Manka in imitator Elvisa Presleya prevzela oblast, za otroke pa bo najbolj veselo v soboto dopoldan (ob 10.uri), ko se bodo lahko v tamkajšnji športni dvorani družili z junaki iz risanke Super krila.

Letos bo namesto mirovnega srečanja vse v znamenju Litije Airways

Po propadu Adrie Airways bo v tem tednu najbolj aktualna Litija Airways – izvedeni bodo preleti letal in pred občinsko stavbo bo parkirano jadralno letalo Letalskega kluba Šentvid. Karnevalska povorka ob glasbeni spremljavi Alexa Volaska se bo začela ob 15. uri v centru Litije in se prevesila v večerno pustno zabavo v športni dvorani ob 20. uri v družbi Skupine Čuki in Challeta Salleta.

 

Print Friendly, PDF & Email