Doma Aktualno Razbil steklo in odtrgal značko

Razbil steklo in odtrgal značko

Fotografija je simbolična.

Policisti iz Trbovelj so bili v večernem času obveščeni o prometni nesreči 1. kategorije in pobegom na parkirišču na območju Trbovelj. Policisti so opravili razgovor z oškodovancem, opravili ogled vozila ter kraja prometne nesreče ter nadaljujejo z zbiranjem obvestil v cilju izsleditve neznanega voznika ali voznice ter vozila.

Prav tako v večernem času, so bili na območju Zagorja ob Savi policisti obveščeni o sumu kaznivega dejanja poškodovanje tuje stvari. Neznani storilec je oškodovanki poškodoval brisalec na parkiranem osebnem avtomobilu, oškodovanka pa je ob vložitvi predloga za pregon zoper neznanega storilca le tega tudi umaknila. Policisti bodo svoje ugotovitve s kazensko ovadbo z umikom predloga za pregon, posredovali na pristojno Okrožno državno tožilstvo.

Na območju Hrastnika so bili policisti v jutranjem času obveščeni o sumu kaznivega dejanja poškodovanje tuje stvari. Neznani storilec je oškodovancu z neznanim ostrim trdim predmetom poškodoval barvo in lak po celotnem vozilu razen po strehi vozila, razbil steklo prednjega desnega smernika ter odtrgal značko vozila s pokrova motorja.
Policisti so opravili ogled kraja kaznivega dejanja, preiskavo slednjega bodo odstopili na krajevno pristojno Policijsko postajo Hrastnik.

Prav tako so bili policisti postaje Hrastnik v dopoldanskem času obveščeni tudi o sumu kaznivega dejanja poškodovanje tuje stvari. Neznani storilec je oškodovancu, ki je pravna oseba poškodoval deset vreč posipne soli, jih raztrgal, vsebino pa stresel po zaprtem dvorišču. Odgovorna oseba oškodovanca je ob vložitvi predloga za pregon zoper neznanega storilca le tega tudi umaknila. Policisti bodo svoje ugotovitve s kazensko ovadbo z umikom predloga za pregon, posredovali na pristojno Okrožno državno tožilstvo.

Včeraj ob 09.12 uri se je zgodila prometna nesreča, ki so jo policisti PP Hrastnik obravnavali kot prometno nesrečo s pobegom, kjer je prišlo do oplazenja z vzvratnimi ogledali. V nesreči je nastalo za okoli 200 evrov materialne škode. Policisti so pobeglega voznika izsledili, ter mu izdali plačilni nalog.

Print Friendly, PDF & Email