Doma Šport Rdeči alarm zaradi prihoda Tajfuna v Zagorje

Rdeči alarm zaradi prihoda Tajfuna v Zagorje

Foto: KK Zagorje

Ljubitelji košarke pozor! V torek, 7. novembra, opozarjamo vse občane in občanke na rdeči alarm zaradi prihoda Tajfuna v Zagorje.

Največji vrtinci Tajfuna so napovedani med 19. uro in 20.30 v športni dvorani v Zagorju. Tajfun je največjo moč prikazal pred dvema letoma, ko je pokoril celotno košarkarsko Slovenijo. Tajfun v Zagorje prihaja iz jugovzhodne Slovenije preko kozjanskega hribovja in bohorskih gozdov.

Vabljeni ste, da podprete domače fante, ki se bodo po svojih najboljših močeh skušali
zoperstaviti prvoligaški košarkarski ekipi, ki je trenutno na 6. mestu 1. SKL.

Sebastjan Ponjević, trener je povedal: “Naša članska ekipa je v težkem pričakovanju 3. kroga Pokala Spar, kamor nam v goste prihaja KK Tajfun Šentjur. Po osmih letih od mrka prvoligaške košarke v Zagorju nam v goste prihaja ugleden prvoligaš, ki je leta 2015 postal celo državni prvak. Zavedamo se, kdo je nesporni favorit te tekme. Hkrati pa bo to nagrada za dobro delo, ter prizadevanja domačih igralcev-amaterjev, da bodo okusili slast igranja na najvišjem nivoju 1. SKL. Rezultat nam ni pomemben! Dali bomo svoj maksimum in upamo, da se favoriziranim gostiteljem dostojno zoperstavimo. Vabimo pa seveda vse ljubitelje košarke, da se nam pridružijo v spektaklu 3.kroga, ter ob enem podprejo domačo ekipo.”

KK Zagorje

Print Friendly, PDF & Email