Doma Aktualno Resda klišejske, a novoletne zaobljube v Hrastniku delujejo

Resda klišejske, a novoletne zaobljube v Hrastniku delujejo

“Resda so klišejske novoletne zaobljube, ampak prav vsako leto se zanje odloči velik del naših strank in se jih drži. Tako rezultati pridejo.” To pa je najpomembnejše, verjame Barbara Leskovšek Polak, ki v začetku leta skupaj s sprememb željnimi pripravi načrt izgube odvečnih kilogramov, izoblikovanje postave in izboljšanje zdravja. Vse to pa, jasno, vodi v boljše počutje.

Več kot 100 zadovoljnih strank je svoje želje po spremembi izgleda in počutja uresničilo prav v Hrastniku.

Cilji, ki si jih posameznik zada so merljivi in se morajo že v prvih tednih pokazati. Teža, obseg bokov, zadnjice in pasu, tudi vidno zmanjšanje celulita. V Hypoxi salonu v Hrastniku se najprej izmerijo, stehtajo in si določijo, kaj sploh želijo. Nato se program začne.

Krožni treningi z osebnim trenerjem in treningi boksa

Poleg uporabe hypoxi naprav, limfne drenaže in pripravljenih smernic prehranjevanja je v Hrastniku n voljo tudi telovadba v Partizanu Hrastnik z magistrom športne vzgoje in osebnim trenerjem Primožem Kirnom. Skupinski krožni treningi potekajo potekajo vsako sredo od 19.00 do 20.00. S Primožem je mogoča tudi individualna vadba.

V hrastniškem Partizanu pa prostor najdejo tudi boksarji, tako otroci kot odrasli. Državni prvak v tradicionalnem karateju, savateju in boksu Matevž Polak otroke uči ob ponedeljkih in četrtkih med 18.30 in 19.30 uro, odrasli pa se treninga boksa lahko udeležijo iste dni od 20. do 21. ure.

Vse več moških in starejših

V Hypoxi salon v zadnjem času prihaja vse več moških in vedno več starejših. Kot pove Leskovškova se starejši veliko odločajo za razstrupljanje telesa z IR toploto, ki je zelo učinkovito, saj pozitivno učinkuje pri artritisu in revmi ter bolečinah v hrbtu. Izboljša sklepno togost ali negibljivost sklepov, pomaga pri uravnavanju krvnega tlaka, odpravlja celulit, pospešuje prekrvavitev telesa, znižuje holesterolne vrednosti, odpravlja stres in revitalizira telo, obenem pa prav tako pozitivno deluje pri hujšanju in zniževanju teže.

Print Friendly, PDF & Email