Doma Aktualno S pestmi nad sokrajana

S pestmi nad sokrajana

Fotografija je simbolična

Policisti v Zasavju so v tem tednu poleg rednih nalog obravnavali še:

PP Trbovlje

–  prometno  nesrečo  brez  poškodb  na  območju Trbovelj, ki se je zgodila zaradi nepravilne vzvratne vožnje voznika osebnega avtomobila. Kršitelju je bila izrečena globa.

– tatvino registrskih tablic s parkiranega vozila v Trbovljah. Policisti še zbirajo obvestila za izsleditev storilca.

– nasilje v družini. O dogodku še zbirajo obvestila in bodo po vseh zbranih obvestilih obvestili pristojno tožilstvo.

–  intervencijo v Trbovljah, kjer je prišlo do spora med občanoma, pri tem pa je eden tudi udaril drugega. Kršitelju je bila izrečena globa.

–  intervencijo v Trbovljah, kjer sta se sprla in stepla dva občana, ki sta bila pod vplivom alkohola. Obema kršiteljema je bila izrečena globa.

 

PP Hrastnik

– prometno nesrečo, v kateri je bila udeleženka huje poškodovana. Ugotovljeno je bilo, da je voznica z osebnim vozilom trčila v peško na prehodu za pešce. V nesreči je bila peška telesno poškodovana in je bila z reševalnim vozilom odpeljana v SB Trbovlje. Zoper voznico bo podana kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

– zasegli kolo z motorjem, katerega je voznik vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenja. Zoper kršitelja bo podan obdolžilni predlog.

 

PP Zagorje ob Savi

– kršitev Zakona o zaščiti živali, kjer lastniki psov niso poskrbeli, da bi bile živali na povodcu. Izdan je bil plačilni nalog.

–  nesrečo pri delu v Zagorju ob Savi, kjer je delavec padel z lestve in se poškodoval.  Policisti  okoliščine  še  ugotavljajo in bodo o tem obveščali pristojno državno tožilstvo.

–  prometno nesrečo z materialno  škodo,  kjer je neznani voznik trčil v parkirano vozilo in s kraja odpeljal. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil za izsleditev voznika.

Print Friendly, PDF & Email