Doma Aktualno S svojim videzom in obnašanjem vzbujal nelagodje

S svojim videzom in obnašanjem vzbujal nelagodje

Policisti so bili včeraj obveščeni o tatvini pijače, katero so izvršili iz vrtne lope na območju Zagorja ob Savi. O zadevi bo po zbranih obvestilih obveščeno Okrožno državno tožilstvo.

Policisti so bili včeraj obveščeni o izgubi črne ženske denarnice z dokumenti, občanka jo je izgubila v jutranjih urah v okolici tržnice v Zagorju ob Savi. Naknadno je bila denarnica najdena in vrnjena lastnici.

Prav tako pa so bili obveščeni o izgubi dovoljenja za stalno prebivanje tujca, katerega je izgubila tujka nekje na območju Zagorja ob Savi. Poštenega najditelja pozivajo, da obvesti najbližjo policijsko enoto ali pokliče na brezplačno interventno številko 113.

Policisti so bili obveščeni o nepravilnem parkiranju, pri čemer je bil kršitelju, ki je nepravilno parkiran avtomobil umaknil izrečen ustrezen ukrep.

Policisti so bili obveščeni o zadrževanju neznanega mlajšega moškega na območju železniške postaje Zagorje ob Savi, ki je s svojim videzom in obnašanjem vzbujal nelagodje pri občanih. Policisti neznanca niso našli.

Print Friendly, PDF & Email