Doma Aktualno Še en dan, ko so morali vinjenega občana odpeljati

Še en dan, ko so morali vinjenega občana odpeljati

Fotografija je simbolična.

Policisti so na območju Zasavja v zadnjih 24 urah obravnavali prometno nesrečo, kršitve javnega reda in miru ter zasegli neznano tekočino.

Že včeraj v dopoldanskem času so policisti obravnavali spor med občanoma, ki se je stopnjeval v fizično obračunavanje. Policisti bodo po vseh zbranih obvestilih zoper kršitelja izpeljali ustrezen prekrškovni postopek.

Na Izlakah so policisti posredovali pri prometni nesreči s samoudeležbo in brez telesnih poškodb. Zaradi kršitve 37. člena Zakona o varnosti cestnega prometa je bil voznici izdan plačilni nalog.

V Zagorju ob Savi je prišlo do kaznivega dejanja tatvine denarja, za katerega policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil in bodo zoper osumljenca podali kazensko ovadbo na pristojno državno tožilstvo.

V Kisovcu je občan kršil javni red in mir, saj je kršitelj pod vplivom alkohola vpil in se nedostojno vedel. Ukazov policista, da s kršitvijo preneha ni upošteval, zato mu je bilo odrejeno pridržanje. Izdan mu je bil plačilni nalog.

Policisti so zasegli tudi stekleničko z neznano tekočino, za katero sumijo, da je prepovedana droga. Po opravljeni analizi bo zoper kršitelja uveden prekrškovni postopek.

Print Friendly, PDF & Email