Doma Aktualno Še vedno iščejo lastnika

Še vedno iščejo lastnika

Včeraj okrog 20.15 je bila PU Ljubljana obveščena o poskusu drzne tatvine v Litiji. Po zdaj zbranih obvestilih je znano, da je v prodajalno vstopil neznani zamaskirani moški in vpričo prodajalke odtujil predal blagajne z gotovino ter stekel iz prodajalne. Oškodovanec je stekel za njim, pri čemer je storilec blagajno odvrgel in zbežal proti gozdu. Pri pregledu terena storilec ni bil izsleden, policisti s preiskavo nadaljujejo. Opis storilca: visok okrog 175 cm, srednje postave, na glavi je imel temnejšo kapo, preko obraza je imel poveznjen moder šal, nosil je črne rokavice.

Hrastniški policisti so včeraj, ob 21.25, mlajšemu moškemu zasegli snov, za katero sumijo, da gre za prepovedano drogo. Snov je bila poslana v analizo.

Neprimerno se je vedel do osebja

Trboveljski policisti so včeraj ob 9.17 izdali plačilni nalog občanu, ki se je nedostojno vedel do osebja v zdravstveni ustanovi.

Obveščeni so bili o prometni nesreči na parkirnem prostoru, kjer neznani voznik trčil v parkirano vozilo in s kraja nesreče odpeljal.

18.45 se je na policijski postaji zglasil občan in povedal, da ga je udaril znanec. Kršitelju so izdali plačilni nalog.

Na zagorski policijski postaji še vedno iščejo lastnika ključev na obesku v obliki Eiflovega stolpa in pa poškodovanega mobilnega aparata znamke Samsung. Lastnika pozivajo, naj se oglasi na policijski postaji z dokazilom o lastništvu.

Pobegnil s kraja prometne nesreče

Policisti so bili ob 22.30 obveščeni, da je občan padel in zaprosil za pomoč. Ob prihodu na kraj se je občan, ki je bil močno pod vplivom alkohola, nedostojno vedel do reševacev, zato so mu izdali plačilni nalog.

Zagorski policisti so bili dopoldan obveščeni o prometni nesreči I. kategorije in pobegu na cesti Izlake – Kisovec. Voznika osebnih vozil sta se oplazila s stranskimi ogledali. Neznani voznik je po oplaženju z vožnjo nadaljeval v smeri proti Kisovcu in soudeleženemu v prometni nesreči ninudil potrebnih podatkov.

Ukradel 30 evrov z bankomata

V popoldanskem času  je oškodovanka na bankomatu v Zagorju opravila dvig gotovine v
višini 30 evrov in  denar nato pozabila v reži bankomata. Neznani storilec si je najdeno gotovino protipravno prilastil. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno Okrožno državno tožilstvo.

Zagorski policisti so bili obveščeni tudi o tatvini brisalca in poškodovanju odbijača na
osebnem vozilu. Ker je oškodovanec ob podaji predloga za pregon zoper neznanega storilca pregon tudi istočasno umaknil, bo o naznanitvi kaznivega dejanja obveščeno pristojno Okrožno državno tožilstvo.

 

Print Friendly, PDF & Email