Doma 1+1=2 Sedem trboveljskih karateistov v novo tekmovalno sezono

Sedem trboveljskih karateistov v novo tekmovalno sezono

????????????????????????????????????

Od petka do nedelje je v Samoboru pri Zagrebu potekal 29. »Grand Prix Croatia«. Nastopilo je 1663 tekmovalk in tekmovalcev iz 22 držav, ki so opravili 1930 nastopov.

Tekmovanja so se ob vodstvu in spremstvu trenerjev udeležili Urša in Barbara Haberl, Denis Šehič, Kenan in Alen Isakovič, Uroš Markuljevič ter Domen Zidar.

“Turnir je zopet potrdil sloves enega izmed najkvalitetnejših v tem delu Evrope in že nekaj let zagotavlja odlično kontrolo forme pred evropskim prvenstvom za kadete, mladince in mlajše člane, ki bo letos v začetku februarja na Madžarskem,” je ocenil trener in tajnik trboveljskega kluba borilnih veščin Jernej Simerl.

Tokrat so se Trboveljčani, ki so se tekmovanja udeležili ob vodstvu in spremstvu trenerjev Mihe Kovačiča in Jerneja Simerla, domov vrnili brez osvojene medalje. Končni izplen sta bili dve zmagi Urše Haberl in Alena Isakoviča, po eno zmago so dosegli Barbara Haberl, Denis Šehič, Kenan Isakovič ter Domen Zidar. V prvem krogu je tekmovanje končal Uroš Markuljevič.

Ta vikend čakajo Trboveljčane zaključne reprezentančne priprave pred nastopom na evropskem prvenstvom za kadete, mladince in mlajše člane ter udeležba na mednarodnem turnirju v Slovenskih Konjicah.

Print Friendly, PDF & Email