Doma Aktualno Slovensko noto je v tretji izvedbi osvojil/a…

Slovensko noto je v tretji izvedbi osvojil/a…

Luči so se zatemnile. Pritisk v Delavskem domu Hrastnik je narasel. Voditelja Nejc Ašič in Nastja Galič bosta ravnokar izdala zmagovalca Slovenske note 2019.

Tako je bilo na sobotnem večeru, kjer je skozi celotno prireditev odzvanjala slovenska glasba. Mladi in nadobudni tekmovalci so se s priredbami predstavili publiki, ki je bila tokrat zbrana iz vseh vetrov. Nina Šentjurc, Nuša Dekleva, Ajda Grabnar, Natalija Cerar, Ninnay, Nuša Sirk, Zarja Robar, Gaja Kolenc, Laura Menard in Denis Trap so se en za drugim zvrstili na odru in poskušali prepričati tako strokovno žirijo kot gledalce v dvorani, ter tiste pred računalniškimi zasloni, ki so celotno prireditev lahko v živo spremljali preko socialnih omrežij.

Še preden so razglasili zmagovalce, so oder zasedli prejšnji zmagovalki Slovenske note Samantha Maya Šolaja in Maruša Zmrzlak. Zadnji nastop pred oznanitvijo zmagovalca pa je pripadel kar žirantu tekmovanja Alexu Volasku. Sedaj je bila dvorana pripravljena na podelitev. Izbrali so tri super finaliste. Gaja, Ajda in Denis so ostali na odru. Stekleni kipec Slovenske note in s tem 1. mesto je pripadlo Denisu Trapu. Prireditev se je zaključila s ponovnim nastopom zmagovalca. Jutri si boste lahko ogledali še video in foto reportažo.

Print Friendly, PDF & Email