Doma Kronika Spet vozil brez izpita

Spet vozil brez izpita

Na policijsko postajo Zagorje ob Savi se je zglasil občan, ki je prijavil izgubo bančne kartice NLB, osebne izkaznice, kartice ZZZS in kartice za avtobus na relaciji Zagorje-Trbovlje; Morebitnega najditelja policisti naprošajo, da se zglasi na PP Zagorje ob Savi ali pokliče na brezplačno številko 113.

Poškodovanje leve prednje lopute žarometa na osebnem vozilu, ki je bil preko noči parkiran na parkirišču v Zagorju. Policisti so opravili ogled vozila in o ugotovitvah obvestijo pristojno državno tožilstvo.

V ponedeljek so v Hrastniku ob 12.40 uri policisti obravnavali prometno nesrečo s pobegom na parkirnem prostoru. V nesreči je nastalo za okoli 500 evrov materialne škode.

Okoli 22. ure so zagorski policisti intervenirali zaradi spora med bratoma. Policisti še zbirajo obvestila v zvezi z navedenim dogodkom. Isti čas so občanu zasegli snov, za katero sumijo, da gre za prepovedano drogo. Snov je bila poslana v analizo.

Trboveljski policisti so obravnavali kaznivo dejanje tatvine, kjer je znani storilec odtujil alkoholno pijačo, ki mu je bila tudi zasežena. Sledi kazenska ovadba na tožilstvo.

Večkratnem kršitelju je bilo zaradi vožnje brez vozniškega dovoljenja zaseženo vozilo in bo z obdolžilnim predlogom poslano na sodišče.

Print Friendly, PDF & Email