Doma Aktualno Vikend: kradli in razbijali

Vikend: kradli in razbijali

Na območju Zagorja ob Savi so dvema osebama zasegli neznano snov, predvidoma prepovedano drogo. Vroča kri je bila v gostinskem lokalu v Trbovljah, kjer so v večernem času policisti intervenirali zaradi spora dveh občanov, katerega so spremljali še udarci. Isti večer so bili obveščeni o razbitju stekla na lokalu na območju Hrastnika, pri čemer je nastalo za okrog 300 evrov škode.

Petkov večer je minil še v znamenju vloma v vikend, od koder je bila odtujena motorna žaga, nekdo je kršil javni red in mir na območju Zagorja ob Savi, pester postopek pa je bil tudi z voznikom osebnega vozila, ki je vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenja in je odklonil strokovni pregled za ugotavljanje prisotnosti drog v organizmu. Vozilo mu je bilo zaseženo, skupaj z neznano tekočino, za katero so sumili, da gre za prepovedano drogo.

Sobota: prometna nesreča in spor v zasebnem prostoru

Policijska uprava Ljubljana še poroča, da se je v večernem času v Trbovljah pripetila prometna nesreča zaradi nepravilnega vključevanja v krožno križišče 53-letne voznice osebnega avtomobila. Ta je trčila v 18-letno voznico, pri čemer je nastala samo materialna škoda. V nočnem času so bili možje postave obveščeni o sporu v zasebnem prostoru na območju Zagorja ob Savi in kršitelju izdali plačilni nalog.

Nedeljsko uničevanje fasade, pobeg s kraja nesreče in znova huda kri

Policisti so obravnavali poškodovanje fasade poslovnega objekta v Trbovljah, s čimer je lastnik oškodovan za okoli 300 evrov. Pripetila se je tudi prometna nesreča, s kraja katere na območju Zagorja ob Savi, pa je udeleženec pobegnil, a kljub temu, da poškodb ni bilo, še poteka zbiranje obvestil za izsleditev za sedaj še neznanega voznika. V dopoldanskem času so policisti bili obveščeni o vnovičnem sporu, kjer so se strasti razvnele v zasebnem prostoru na območju Zagorja ob Savi – kršitelj pa si je s svojo vročekrvnostjo “prislužil” globo.

Print Friendly, PDF & Email