Doma Aktualno Sta se prepirala in prerivala in oba dobila plačilni nalog

Sta se prepirala in prerivala in oba dobila plačilni nalog

Fotografija je simbolična

Včeraj je občan v Zagorju našel denarnico z dokumenti. Lastnik je bil o najdbi obveščen in je najdeno stvar prevzel na PP.

Zagorski policisti so med vikendom obravnavali primer, ko naj bi občan iz trgovine odtujil artikel. Ali so trgovci “sklepali” prav policisti še raziskujejo. V primeru kaznivega dejanja, sledi kazenska ovadba na pristojno tožilstvo.

Patrulja je bila obveščena, da okoli prijaviteljeve hiše hodi neznan pes, brez prisotnosti lastnika. Patrulja je našla lastnika in ugotovila več kršitev Zakona o zaščiti živali. Sledi ustrezen ukrep.

Policisti so obravnavali kršitev Zakona o varstvu javnega rada in miru na javnem kraju ter kršiteljema izdali plačilni nalog.

Policisti so bili obveščeni, da je prevrnjen betonski smetnjak, le ta pa naj bi poškodoval parkiran osebni avtomobil. Policisti o zadevi še zbirajo obvestila. Sledi ustrezen ukrep.

V petek so policisti v Hrastniku intervenirali ob 17.38 uri, ker naj bi prišlo do spora in prerivanja med dvema osebama. Policisti so pri zbiranju obvestil ugotovili, da sta oba kršitelja en drugega spodbujala k pretepu, drug drugega odrivala. Obema so izdali plačilni nalog.

Včeraj dopoldne so bili policisti obveščeni o delovni nesreči, kjer je na Kovku pri priklapljanju nakladač na traktor prišlo do poškodbe noge. Poškodovani je bil odpeljan v bolnišnico.

Print Friendly, PDF & Email