Doma Aktualno Ste izgubili 50 evrov? Iščejo lastnika

Ste izgubili 50 evrov? Iščejo lastnika

Zagorski policisti so včeraj dopoldan občanu zasegli snov in predmete, zaradi katerih so posumili na prepovedano drogo. Predmeti bodo poslani na analizo in v primeru, da se
potrdi, da je zasežena snov prepovedana droga, zoper kršitelja vložili obdolžilni predlog na pristojno Okrajno sodišče.

Obveščeni so bili tudi o tatvini denarja iz denarnice oškodovanca. Policisti še zbirajo
dodatna obvestila.

Na območju trboveljske tržnice so preiskovali prometno nesrečo z materialno škodo in pobegom, ki jo je povzročila neznana voznica z osebnim avtomobilom znamke Citroen C2.

V Kisovcu moški kar po sredi ceste

Občani so jih popoldan obvestili, da v Kisovcu sredi ceste hodi neznan moški. Moškega so izsledili in mu zaradi kršitev napisali plačilni nalog.

Na zagorsko policijsko postajo se je zglasil občan ter policistom naznanil, da mu je neznanec poškodoval lak na vozilu. Oškodovanec je ob podaji predloga za pregon zoper storilca kaznivega dejanja tega tudi umaknil, zato bodo policisti o naznanitvi kaznivega dejanja obvestili pristojno Okrožno državno tožilstvo.

V poslovalnici NLB na Trgu revolucije v Trbovljah so 3. januarja našli bankovec za 50 evrov. Lastnika policisti pozivajo, da se zglasi na trboveljski policijski postaji, kjer lahko prevzame bankovec.

Iz tovornjaka padel cement in poškodoval avto

Trboveljski policisti so prejeli prijavo 44-letne občanke o nasilju v družini s strani
36-letnega izvenzakonskega partnerja, ki so mu izrekli prepoved približevanja, zoper njega pa bodo podali tudi kazensko ovadbo na pristojno tožilstvo.

V nočnem času so so intervenirali v stanovanju, kjer je razgrajala v 59-letna Trboveljčanka. Po vseh zbranih obvestilih bodo ustrezno ukrepali.

Hrastniški policisti so bili včeraj, ob 11. uri, obveščeni o prometni nesreči spobegom, kjer  je iz tovornega vozila na osebni avto padel cement in poškodoval vozilo. Pri tem je nastalo za okoli 300 evrov materialne škode.

Print Friendly, PDF & Email