Doma Aktualno Štirje so se stepli, eden poškodovan

Štirje so se stepli, eden poškodovan

Policisti so v petek 3. maja v Trbovljah obravnavali vlom v hišo, od koder je neznani storilec odtujil gotovino, nakit in osebne predmete. Lastnika je oškodoval za nekaj tisoč evrov.

Prav tako v petek sta se v Trbovljah pripetili dve prometni nesreči s pobegom na parkirnem prostoru in v obeh primerih še zbirajo dodatna obvestila.

V  dopoldanskem času v petek so bili tudi policisti v Zagorju obveščeni o prometni nesreči – dogodku,  povoženju divjadi na regionalni cesti pri Orehovici. Pri tem je nastala materialna škoda.

Popoldan pa so zagorske policiste obvestili, češ da je občan nedovoljeno odlagal odpadke na začasno deponijo. Policisti so kršitev dokumentirali ter zoper kršitelja vložili predlog drugemu prekrškovnemu organu.

V soboto so trboveljski policisti pozno popoldan obravnavali kršitev javnega reda in miru na javnem  kraju. Ugotovili so, da je prišlo do spora in pretepa med štirimi osebami. Ena oseba je lažje telesno poškodovana. Policisti zbirajo obvestila zaradi suma storitve kaznivega dejanja.

Nekdo je v soboto poškodoval stekla na vratih javnega zavoda v Zagorju in kršitev so prijavili policiji. Upravičeni predlagatelj je zoper neznanega storilca vložil predlog za pregon, policisti pa zbirajo obvestila zaradi suma storitve kaznivega dejanja Poškodovanja tuje stvari.

Policisti so na Dolu pri Hrastniku v soboto obravnavali prometno nesrečo, kjer je voznik zaradi nepravilne strani vožnje trčil v parkirano vozilo. Povzročitelju je bil izdan plačilni nalog.

Policisti so bili tudi v nedeljo obveščeni o dveh prometnih nesrečah s pobegom na trboveljskem parkirnem prostoru in tudi v teh primerih zbirajo dodatna obvestila.

V popoldanskem času je na območju Kisovca v nedeljo prišlo do prometne nesreče z udeležbo voznika kolesa in osebnega avtomobila.  Nesrečo je povzročil kolesar, ki je na krmilu nepravilno vozil potnika in ni prilagodil hitrosti vožnje. Kolesar je trčil v parkiran osebni avtomobil. Zoper povzročitelja bo uvedenem prekrškovni postopek.

Na območju Zagorja ob Savi so policisti občanu zasegli snov, za katero se sumi, da je prepovedana droga. V primeru da se z analizo sum policistov potrdi, bo zoper kršitelja uveden postopek o prekršku z vložitvijo obdolžilnega predloga na pristojno Okrajno sodišče.

V večernem času so bili policisti so bili obveščeni o vžigu saj v dimniku stanovanjske hiše na območju Zagorja. Gasilci so požar pogasili, materialna škoda pri dogodku ni nastala.

Policisti so na Dolu pri Hrastniku v soboto obravnavali prometno nesrečo, kjer je voznik zaradi nepravilne strani vožnje trčil v parkirano vozilo. Povzročitelju je bil izdan plačilni nalog.

Print Friendly, PDF & Email