Doma 1+1=2 SUPER IDEJA! Trboveljski osnovnošolci ustvarili svoj časopis!

SUPER IDEJA! Trboveljski osnovnošolci ustvarili svoj časopis!

Otroci, katerih šolanje poteka že lep čas na daljavo, so po drugi strani v tem času pokazali še večjo mero ustvarjalnosti. In točno to so na Osnovni šoli Tončke Čeč zapakirali v šolsko revijo in jo obesili na splet.

“Ko učit’l’i in učenci združijo moči, nastane nekaj kar pričakovano ni. To je revija. Za brat zlo prija. Od veselja kar ubija” je zapisal četrtošolec Vid Lamovšek.

Tako “nova”, da nima še niti imena

Revija je tako sveža, da niti še nima imena in poteka glasovanje, kaj bi najbolj predstavljalo časopis trboveljskih učencev.

V časopisu so zajeli šale, zabavne fotografije, pripovedke in seveda – opisali, kakšni so njihovi dnevi v karanteni. Devetošolka Simona Češarek je malo zares, malo za hec napisala: “Zahvaljujoč karanteni sem se spočila, kot se nisem še nikdar do sedaj.”

Stran so namenili tudi osnovnošolcu prostovoljnemu gasilcu Žanu Černivcu, ki je v teh dneh, poleg šole, pomagal tudi v gasilskem društvu.

Časopis si oglejte TUKAJ!

Pa še mnogo zabavnega nosi osnovnošolski časopis, ki so ga s pomočjo učiteljic mentoric sestavili učenci različnih starosti Osnovne šole Tončke Čeč iz Trbovelj.

Print Friendly, PDF & Email