Doma Aktualno Tako hudo sta se sprla zaradi parkirišča, da so posegli policisti

Tako hudo sta se sprla zaradi parkirišča, da so posegli policisti

Policisti na območju Zasavja so v zadnjih 48 urah poleg rednih nalog obravnavali še:

 

Zagorje ob Savi:

– Patrulja je bila obveščena o tatvini iz kleti, kjer je neznani storilec odtujil več kosov električnega orodja. O zadevi bo obveščeno državno tožilstvo.

– Policisti so obravnavali kaznivo dejanje ponarejenega negotovinskega plačilnega sredstva. Po zbranih obvestilih bo obveščeno pristojno tožilstvo.

– Dvakrat so ukrepali zoper občana, ki sta kršila javni red in mir. Policisti so izvedli ustrezne ukrepe.

– Obveščeni so bili o občanki, ki naj bi imela glasno glasbo. Na kraju so policisti zaznali kršitev ter ustrezno ukrepali.

– Na PP je poklicala občanka in povedala, da se njen mož še ni vrnil domov. Policisti so z zbiranjem obvestil osebo izsledili in iskanje pogrešane osebe ni bilo potrebno.

– Na PP se je zglasil občan in sporočil, da je v Zagorju ob Savi nepravilno parkirano vozilo. Patrulja je odšla na kraj in ugotovila, da ni kršitve.

– Občanka je na bankomatu NLB, na Cesti zmage, v Zagorju ob Savi, našla denar in ga izročila policistom. Lastnika omenjene gotovine pozivamo, da se zglasi na PP Zagorje ob Savi in z dokazilom, denar lahko tudi prevzame.

– Policisti so obravnavali kaznivo dejanje goljufije. O zadevi bo obveščeno pristojno tožilstvo.

 

PP Trbovlje:

– Intervenirali so v Trbovljah, kjer je prišlo do spora med občanoma zaradi parkiranja. Po zbranih obvestilih je bilo izrečeno opozorilo.

–  V Trbovljah so mladoletniku zasegli neznano snov za katero obstaja sum, da je prepovedana droga.  Po opravljeni analizi bo zoper njega podan obdolžilni predlog na pristojno sodišče.

–  V nočnem času je neznanec na parkirišču v Trbovljah poškodoval parkiran osebni avtomobil in s tem lastnika oškodoval za 400 evrov.

–  Intervenirali so v Trbovljah, kjer je moški žalil in vpil na žensko, zaradi česar mu je bila izrečena globa.

 

PP Hrastnik:

–  Policisti so bili obveščeni o poškodovanju osebnega vozila, kjer je bilo ugotovljeno, da je neznani storilec z neznanim ostrim predmetom poškodoval lak na vozilu. Z navedenim dejanjem je oškodoval lastnika za 100 evrov.

– Obveščeni so bili, da je neznani storilec vlomil v klet ter iz nje odtujil otroško kolo in stol. Z navedenim dejanjem je oškodoval lastnika za 50 evrov.

Print Friendly, PDF & Email