Doma Aktualno Tankal, a ‘pozabil’ plačati

Tankal, a ‘pozabil’ plačati

Trboveljski policisti so včeraj obravnavali kaznivo dejanje goljufije, ki ga je pri točenju
goriva storil občan. Storitve namreč ni plačal.

Neznani storilec je ukradel registrsko tablico iz parkiranega vozila.

Hrastniški policisti so včeraj, okrog 10.25, obravnavali prometno nesrečo na Dolu
pri Hrastniku. Do nesreče, v kateri je nastalo okoli 2.500 evrov materialne škode, je prišlo zaradi izsiljevanja prednosti.

Ob 21.36 so policisti obravnavali prometno nesrečo s pobegom v Zagorju. Do nesreče je prišlo zaradi nepravilnega premika z vozilom. Policisti so pobeglega voznika izsledili. V nesreči je nastalo za okoli 100 evrov materialne škode.

Spet zbiral prostovoljne prispevke po hišah

Na zagorsko policijsko postajo se je zglasil občan, ker je 5. februarja na regionalni cesti
Šklendrovec – Podkum z osebnim avtomobil trčil v divjad ter pri tem poškodoval vozilo. Policisti so opravili ogled poškodovanega vozila.

Policiste so obvestili, da v Kisovcu popoldan neznana oseba hodi po stanovanjskih objektih ter nabira prostovoljne prispevke v zameno pa ponuja indijske dišeče palčke. Policisti so osebo izsledili, jo identificirali ter na podlagi zbranih obvestil ugotovili prekršek nedovoljenega pobiranja prostovoljnih prispevkov. Zasegli so ji predmete, povezane s prekrškom in izdali odločbo o prekršku.

V času sneženja in zimskih razmer policisti izvajajo aktivnosti za zagotavljanje nemotene pretočnosti cestnega prometa na vseh cestah, tudi z izločanji tovornih vozil natrojanskem klancu, kjer je postavljena ustrezna prometna signalizacija.

Print Friendly, PDF & Email