Doma Hrastnik Tatvina v Zagorju, nesreča na Izlakah

Tatvina v Zagorju, nesreča na Izlakah

Fotografija je simbolična.

Prometna nesreča je včeraj za kratek čas ovirala promet na cesti Trbovlje – Hrastnik zaradi nepravilnega prehitevanja 55 -letnega voznika osebnega vozila, ki je trčil v tovorno vozilo. V nesreči ni bilo poškodovanih, povzročitelju so napisali globo za prekršek.

Zagorski policisti so včeraj obravnavali prometno nesrečo v kateri je motorist zadel peško, ki se je pri tem lažje telesno poškodovala. Policisti so izvedli ogled kraja in po zbranih dokazih ustrezno ukrepali zoper povzročitelja.

V Zagorju so policisti obravnavali tatvino v trgovini. Po zbranih obvestilih bodo obvestili pristojno državno tožilstvo.

Policijska postaja Zagorje je v Hrastniku obravnavala primer zatajitve avtomobilskih ključev. Policisti bodo po zbranih vseh obvestilih o tem obvestili pristojno državno sodišče.

Na Izlakah so policisti obravnavali prometno nesrečo zaradi neprilagojene hitrosti. V nesreči je nastala zgolj materialna škoda na avtomobilu. Policisti so povzročitelju izdali plačilni nalog.

V Zagorju so bili najdeni ključi in tračni meter. Lastnike izgubljenih predmetov pozivajo naj se po njih oglasijo na PP Zagorje.

Print Friendly, PDF & Email