Doma Aktualno Trboveljčan pretepel 27-letno ženo

Trboveljčan pretepel 27-letno ženo

Fotografija je simbolična.

V nedeljo okoli 13. ure so hrastniški policisti ob intervenciji občanu zasegli snov, za katero sumijo, da gre za prepovedano drogo. Snov je bila poslana v analizo.

V nočnem času so intervenirali v Hrastniku, kjer je 33-letnik z glasno glasbo motil nočni mir in  počitek, zaradi česar mu je bilo izrečeno opozorilo.

Preko noči je neznanec iz kleti večstanovanjske hiše odtujil 0.5 m3 drv in s tem lastnika oškodoval za 30 evrov.

Intervenirali so tudi v Trbovljah, kjer je 26-letnik izvajal nasilje nad 27-letno ženo, tako da jo je pretepal in se nasilno vedel do nje ter jo telesno poškodoval. Na podlagi določil ZNPPol mu je bila izrečena prepoved približevanja oškodovanki, zoper njega pa bomo po vseh zbranih obvestilih podali kazensko ovadbo na pristojno tožilstvo.

V Zagorju so policisti pridržali osebo po Zakonu o kazenskem postopku, osumljena storitve kaznivega dejanja ropa. Ta je bila odpeljana v center za pridržanje Ljubljana Moste, v nadaljevanju je bila opravljena tudi hišna preiskava pri dveh osumljencih omenjenega kaznivega dejanja. Pridržana oseba je bila privedena k preiskovalnemu sodniku, ki pa je za osebo odredil pripor.

V nočnem času so policisti obravnavali kršitev javnega reda in miru z glasno glasbo, kjer je bil kršitelju izrečen ukrep po 8. členu Zakona o varstvu javnega reda in miru.

Na območju Hrastnika so policisti obravnavali spor med partnerjema, kjer pa kršitev javnega reda in miru, niti kaznivega dejanja niso zaznali.

V večernem času so policisti obravnavali nesoglasje glede višine plačila opravljenih storitev avtovleke in popravila vozila, kjer elementi kaznivega dejanja niso bili ugotovljeni.

Na območju Hrastnika so policisti obravnavali prometno nesrečo s pobegom, kjer je voznik z vozilom trčil v objekt in kraj zapustil. Po vseh zbranih obvestilih zoper kršitelja sledi plačilni nalog.

Na območju Trbovelj so policisti obravnavali kršitev javnega reda in miru z glasno glasbo. Policisti so kršitelju izrekli ukrep po 8. členu Zakona o varstvu javnega reda in miru.

V Hrastniku so policisti obravnavali tudi kaznivo dejanje povzročitev lahke telesne poškodbe, z odstopom bo obveščena pristojna policijska postaja.

Print Friendly, PDF & Email