Doma Aktualno Trboveljski policisti dvakrat ujeli trgovinskega tatu

Trboveljski policisti dvakrat ujeli trgovinskega tatu

V petek ob 12. uri so bili hrastniški policisti obveščeni o prometni nesreči s pobegom, kjer je neznani voznik trčil v vozilo, ter s kraja odpeljal. V nesreči je nastalo za okoli 100 evrov materialne škode.

Trboveljski policisti so obravnavali tatvino v trgovini v petek malo pred 13. uro. Storilca o prijeli, sledi mu kazenska ovadba.

Ob 14. uri se je v Trbovljah pripetila prometna nesreča s pobegom na parkirnem prostoru, kjer je neznani voznik trčil v vozilo in s kraja odpeljal.

Taisti dan so trboveljski policisti ukrepali pri še eni tatvini v trgovini in prav tako prijeli storilca. Zanj sledi kazenska ovadba.

Tudi v Zagorju so obravnavali prometno nesrečo na parkirišču s pobegom.

V Zagorju so policisti obravnavali tudi sum storitve kaznivega dejanja odvzema mladoletne osebe. Po vseh zbranih obvestilih bo z dopisom zadeva odstopljena na pristojno policijsko postajo

V Kisovcu je bila najdena denarnica z vsebino s strani poštene občanke, ki je bila kasneje vrnjena lastniku.

Okoli 23. ure v soboto so bili policisti obveščeni o prometni nesreči s pobegom, kjer je neznani voznik vozil po levi strani vozišča, zaradi česar je nasproti vozeča voznica trčila v robnik ter poškodovala vozilo. V nesreči je nastalo za okoli 500 evrov materialne škode.

V tovarni v Trbovljah se je v soboto nekaj po 13. urei zgodila delovna nesreča. 42-letni delavec iz Srbije se je huje poškodoval. Po do sedaj zbranih obvestilih in dosedanjih ugotovitvah ogleda kraja je znano, da je 42-letnik izvajal dela na višini približno 10 m. V času opravljanja del (z gorilnikom je rezal kovinsko konstrukcijo) je stal v kovinski košari, ki je bila dvignjena z viličarjem, nato pa je v nekem trenutku košara padla na tla, delavec pa je huje poškodovan obležal na tleh. Odpeljan je bil v SB  Trbovlje, kjer je ostal na zdravljenju. Policisti nadaljujejo s preiskavo in zbiranjem obvestil v zvezi suma storitve kaznivega dejanja ogrožanje varnosti pri delu, prav tako pa preverjajo okoliščine in sume glede dela na črno.

V soboto so v večernem času v Zagorju obravnavali spor med zakoncema. Po zbranih vseh obvestilih bo izdan plačilni nalog zaradi kršitve Zakona o varstvu javnega reda in miru.

Kršenje javnega reda in miru z glasbo v stanovanju so v delu imelu prav tako policisti v Zagorju, kjer pa z zbranimi obvestili elementov prekrška niso ugotovili.

Obravnavali so še prometno nesrečo z materialno škodo, kjer so policisti, v skladu z določili 4. odstavka 111. člena ZPrCP, odstopili od ugotavljanja dejstev in zbiranja dokazov, potrebnih za odločitev o prekršku pri prometni nesreči z majhno poškodbo. Udeležencema je bilo izdano obvestilo o odstopu.

Print Friendly, PDF & Email