Doma Aktualno Trčil in pobegnil. A so ga ujeli!

Trčil in pobegnil. A so ga ujeli!

Fotografija je simbolična.

Policisti v Zagorju so obravnavali prometno nesrečo I. kategorije s pobegom. Vozilo, ki je povzročilo prometno nesrečo, je bilo izsledeno. Sledi ustrezen ukrep.

Na policijsko postajo je občan prijavil tatvino vlečne kljuke. O zadevi bo obveščeno pristojno državno tožilstvo.

Občan je v Zagorju izgubil moško denarnico, rjave barve z dokumenti. Kdor je izgubljene predmete našel, jih lahko prinese na PP Zagorje ob Savi ali pokliče na številko 113.

Policisti so obravnavali prometno nesrečo I. kategorije, kjer je povzročitelj pri vzvratni vožnji trčil v nepravilno parkirano vozilo. Kršiteljema izdana plačilna naloga.

Občanka je našla ključe in jih prinesla na policijsko postajo. V Zagorju na lastnika čakata ključa z rdečim obeskom in zelenim trakom. Lastnik se lahko zglasi na PP Zagorje ob Savi in jih prevzame.

V Zagorju ob Savi je prišlo do prometne nesreče II. kategorije, zaradi vožnje na prekratki varnostni razdalji. Povzročitelju izdan plačilni nalog.

V Trbovljah so včeraj nekaj čez 15. uro pri tatvini v trgovini prijeli storilca. Zoper njega sledi kazenska ovadba.

Ob 16. uri so trboveljski policisti obravnavali prometno nesrečo na parkirnem prostoru, kjer je neznanec trčil v parkirano vozilo in s kraja odpeljal. Zbiranje obvestil se nadaljuje.

Print Friendly, PDF & Email