Doma Aktualno Trčil je v divjega prašiča

Trčil je v divjega prašiča

V Zagorju ob Savi so policisti v dopoldanskem času osebi zasegli ročno zvito cigareto s posušeno rastlino zeleno rjave barve, sum na prepovedano drogo. Po opravljeni analizi sledi ukrep po 33. členu Zakon o proizvodnji in prometu s prepovedanimi drogami.

Zgodila se je prometna nesreča s pobegom v križišču pri trgovskem centru v Zagorju, kjer je bilo ugotovljeno, da je voznik ustavil pri semaforju zaradi rdeče luči, neznani voznik pa je s sprednjim delom vozila trčil v zadnji del oškodovančevega vozila. Nastala je manjša materialna škoda. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil. Zoper povzročitelja sledi ustrezen ukrep.

V nočnem času so v Hrastniku obravnavali spor med partnerjema. Zaradi kršitve 6. člena Zakona o varstvu javnega reda in miru je bil kršiteljici izdan plačilni nalog.

Na cesti Rimske toplice  – Marno, je voznik osebnega vozila prijavil, da je trčil v divjega prašiča. Na vozilu je nastalo za okoli 100 evrov materialne škode. Policisti zbirajo obvestila in bodo napisal uradni zaznamek.

Včeraj dopoldne so bili policisti v Hrastniku obveščeni o dveh poskusih vloma v stanovanjski hiši. Pri tem je nastalo za okoli 750 evrov materialne škode.

Print Friendly, PDF & Email