Doma Aktualno Trčili dve osebni vozili

Trčili dve osebni vozili

Fotografija je simbolična.

Danes ob 5.19 sta na regionalni cesti Litija–Ljubljana pri podvozu z Graško cesto v Litiji trčili dve osebni vozili.

Posredovali so gasilci PGD Litija, ki so zavarovali kraj prometne nesreče, s tehničnim posegom rešili ukleščeno osebo iz vozila, nudili pomoč reševalcem pri oskrbi in prenosu poškodovane osebe do reševalnega vozila, osvetljevali kraj nesreče, odklopili akumulatorje na vozilih ter posuli iztekle tekočine, so sporočili na Regijskem centru za obveščanje.

Z zbranimi obvestili in opravljenim ogledom kraja je bilo ugotovljeno, da je voznik osebnega vozila znamke Renault scenic vozil proti Litiji pri tem pa zapeljal levo, na nasprotno smerno vozišče, po katerem je takrat pravilno pripeljal voznik osebnega vozila znamke VW Polo, s katerim sta trčila. Voznik osebnega vozila znamke VW Polo je utrpel poškodbe in je bil odpeljan v KC Ljubljana zaradi suma zloma noge, voznik Renaulta pa je sam iskal zdravniško pomoč. V nesreči je nastalo za okoli 3500 evrov materialne škode.

Stepla sta se in končala pri zdravniku

Policisti PU Ljubljana so bili okoli 5. ure obveščeni o dogodku v Trbovljah, v katerem je ena oseba utrpela poškodbe. Po do sedaj zbranih obvestilih je znano, da naj bi znanca popivala v stanovanju, kjer je nato med njima prišlo do spora in fizičnega obračuna. Oba udeleženca sta v dogodku utrpela poškodbe in iskala zdravniško pomoč v SB Trbovlje.
Glede okoliščin samega dogodka policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil, po vseh zbranih obvestilih bo zoper kršitelje sledil ustrezen ukrep.

V mesu strup za podgane

Zagorski policisti so prejeli obvestilo iz veterinarske ambulante o najdbi kosa mesa, v katerem naj bi bil nameščen strup za podgane. Policisti so ugotovili, da je kos mesa našel občan na svojem vrtu. Policisti primer še preiskujejo.

Policisti so obravnavali prometno nesrečo z oplaženjem vozil. Voznika sta trčila z vzvratnimi ogledali, po trčenju pa je eden od njiju odpeljal naprej, ne da bi se ustavil in nudil podatke drugemu udeležencu.

Obravnavali so tudi prometno nesrečo pobegom na parkirišču. Policisti so ugotovili, da je neznani voznik 23. oktobra v večernem času trčil v oškodovančevo parkirano vozilo ter po trčenju odpeljal s kraja, ne da bi oškodovancu nudil podatke.

V večernem času je voznik na regionalni cesti Zagorje – Kisovec povozil divjad in trčil v obcestno ogrado. Policisti so opravili ogled vozila in opravili postopek.

Print Friendly, PDF & Email