Doma Aktualno Trije vinjeni vozniki. Občan pa tako pijan, da je obležal na tleh

Trije vinjeni vozniki. Občan pa tako pijan, da je obležal na tleh

Fotografija je simbolična

Policisti so na območju policijske postaje Zagorje ob Savi pri kontroli prometa ustavili voznika ter opravili kontrolo, kjer pa je bilo ugotovljeno, da je vozil pod vplivom alkohola (0,62 mg/l). Po 113. a ZP-1 mu je bila odvzeto vozniško dovoljenje, prav tako mu je bila prepovedana nadaljna vožnja. Zoper kršitelja sledi obdolžilni predlog pristojnemu sodišču.

Prav tako so policisti so na območju Kisovca pri kontroli prometa ustavili voznika ter opravili kontrolo, kjer pa je bilo ugotovljeno, da je pod vplivom alkohola (0,79 mg/l). Po 113. a ZP-1 mu je bila odvzeto vozniško dovoljenje, prav tako mu je bila prepovedana nadaljna vožnja. Zoper kršitelja sledi obdolžilni predlog pristojnemu sodišču.

Patrulja je bila obveščena o kurjenju v strnjenem naselju. Po odloku je bila zaznana kršitev, zaradi česar so policisti obvestili pristojni prekrškovni organ.

Policisti v Zagorju so bili obveščeni, da na tleh leži moški. Na kraj dogodka so prišli tudi reševalci, ki so občana odpeljali v bolnišnico. Ugotovljeno, da je oseba pretiravala z alkoholom in opojnimi substancami. Osebi izrečen ukrep za kršitev po Zakonu o varstvu javnega reda in miru.

Občanka je obvestila policijo, da jo nadleguje bivši partner za denar. Na kraju so policisti opravili razgovore, pri tem ni bilo zaznane kršitve ali kaznivega dejanja. O dogodku bo obveščen center za socialno delo.

Policist je občanu zasegel snov, za katero se sumi, da gre za prepovedano drogo. Po analizi snovi, sledi ustrezen ustrezen ukrep.

Pri nadzoru prometa je patrulja ustavila voznika in ugotovila, da kaže očitne znake opitosti od alkohola, zaradi česar je bil odrejen preizkus alkoholiziranosti. Voznik je napihal 0,88 mg/l. Prepovedana mu je bila nadaljna vožnja, prav tako mu je bilo odvzeto vozniško dovoljenje po 113. a ZP-1. Zoper kršitelja pa sledi še obdolžilni predlog.

Policisti so bili obveščeni o delovni nesreči, kjer naj bi prišlo do nesreče pri delu med spravilom lesa. O dogodku se zbirajo obvestila in sledi kazenska ovadba na ODT.

Hrastniški policisti so v petek, 6. 4. 2018 okrog polnoči moškemu zasegli neznano posušeno snov, za katero sumijo, da gre za prepovedano drogo. Snov je bila poslana v analizo.
V soboto so bili okrog 16. ure  obveščeni policisti o prometni nesreči na parkirnem prostoru v Hrastniku. V nesreči je nastalo za okoli 100 evrov materialne škode.

Trboveljski policisti so v petek obravnavali 61-letnega voznika na parkirišču v Trbovljah, da je zapeljal vzvratno ter pri tem trčil v parkirano vozilo ter nato s kraja odpeljal, ne da bi o tem obvestil lastnika ali policijo. Policisti so povzročitelja prometne nesreče izsledili ter mu izrekli globo.

V soboto so Trboveljski policisti v popoldanskem času obravnavali, da je neznanec v garažni hiši v Trbovljah pristopil do parkiranega vozila na katerem je z neznanim predmetom naredil ris na vozilu in s tem lastnika oškodoval za 450 evrov.

V nedeljo dopoldne so policisti intervenirali v Trbovljah, kjer 39-letnica ni primerno zavarovala svojega psa, ki se je prosto sprehajal po naselju in prestrašil otroka. Kršiteljici je bila izrečena globa.

Print Friendly, PDF & Email