Doma Aktualno Ujeli roparko banke v Zagorju

Ujeli roparko banke v Zagorju

Fotografija je simbolična.

Zagorski policisti so v sodelovanju s Sektorjem kriminalistične policije na Policijski upravi Ljubljana izsledili storilko, ki je v petek poskušala oropati denarno ustanovo v Zagorju. Dan kasneje so na podlagi odredbe sodišča opravili tudi hišno preiskavo. Zoper osumljenko so podali kazensko ovadbo na pristojno tožilstvo.

Obravnavali so tudi prometno nesrečo I. kategorije s pobegom v Zagorju. Neznani voznik  je z levim ogledalom trčil v nasproti vozeč osebni avtomobil in s kraja odpeljal, ne da bi drugemu udeležencu nudil podatke.

Ste izgubili ključa? Hraniju ju na policijski postaji.

Zagorjanka je na Policijsko postajo prinesla dva ključa, ki ju je najdla v centru mesta.
Lastnika ključev policisti pozivajo, da se zglasi na postaji in izgubljene predmete prevzame.

Zvečer so obravnavali prometno nesrečo I. kategorije, kjer sta udeleženca o krivdi dogovorila sama že pred prihodom policistov. Policisti so odstopili od ogleda prometne nesreče in izdali obvestilo o odstopu.

V soboto so v nočnem času policisti intervenirali zaradi kaljenja nočnega miru in počitka. Kršitelju je bilo izrečeno opozorilo po 8. členu Zakona o varstvu javnega reda in miru.

Vozil preblizu roba in zapeljal s ceste

Hrastniški policisti so bili v soboto obveščeni o prometni nesreči na parkirnem prostoru v Hrastniku. Pri tem je nastalo za okoli 200 evrov materialne škode. Policisti še zbirajo obvestila.

Prav tako v soboto, ob 14.51, so bili obveščeni o prometni nesreči v Podkraju, kjer je voznik z osebnim vozilom zapeljal s ceste. Pri tem je nastalo za okoli 1.000 evrov materialne škode.

Na relaciji Hrastnik – Zidani Most je voznik včeraj, okoli 1. ure, zaradi vožnje preblizu desnega roba zapeljal s ceste. Pri tem je nastalo za okoli 5.000 evrov materialne škode.

Print Friendly, PDF & Email