Doma Aktualno Ujeli še enega brez veljavnega vozniškega

Ujeli še enega brez veljavnega vozniškega

Trboveljski policisti so med vikendom dvakrat posredovali po prijavi motenja javnega reda in miru z glasno glasbo, vendar na kraju niso ugotovili kršitve,

V petek popoldan so bili obveščeni o prometni nesreči v središču Trbovelj, v kateri ni bil nihče poškodovan, udeleženca sta se o krivdi sporazumela sama.

Policisti so ta vikend obravnavali tudi prometno nesrečo II. kategorije na glavni cesti Litija – Zagorje. Policisti so z ogledom kraja in vozil ugotovili, da je voznik motornega kolesa prehiteval kolesarja, v tem času pa je iz nasprotne strani pravilno pripeljala voznica osebnega vozila. Zaradi vožnje motorista po nasprotni strani vozišča je prišlo med vozili do trčenja. V nesreči sta voznik motornega kolesa in njegova sopotnica utrpela lahke telesne poškodbe. Povzročitelju je bil izdan plačilni nalog.

Policisti so v Zagorju trikrat posredovali zaradi kršitve javnega reda in miru z glasno glasbo. V enem primeru so izdali plačilni nalog.

V petek so policisti dvema občanoma Zagorja zasegli snov, za katero sumijo, da gre za prepovedano drogo. Snov je bila poslana v analizo. Po znanih rezultatih sledi ustrezen ukrep.

V soboto ponoči so hrastniški policisti občanu zasegli snov, za katero sumijo, da gre za prepovedano drogo. Snov je bila poslana v analizo. Po znanih rezultatih sledi ustrezen ukrep.

Policisti so v petek popoldan opravili postopek z voznikom, ki je vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenja. Zasegli so mu vozilo in zoper njega podali obdolžilni predlog na pristojno sodišče.

Print Friendly, PDF & Email