Doma Aktualno Ukradel avto in povzročil dve prometni nesreči

Ukradel avto in povzročil dve prometni nesreči

V torek so bili policisti policijske postaje Zagorje obveščeni o nesreči pri delu na območju Čemšenika. Občan je s traktorjem opravljal dela, pri izstopu iz traktorja in po zategu ročne zavore, pa je traktor začel drseti po pobočju navzdol, občan pa ga je poskušal ustaviti, pri tem pa so ga poškodovala vrata traktorja. V nesreči se je telesno poškodoval in je bil z reševalnim vozilom odpeljan v UKC Ljubljana, kjer mu je bila nudena nadaljnja zdravniška pomoč. Policisti z zbiranjem obvestil nadaljujejo, svoje ugotovitve pa bodo posredovali na pristojno Okrožno državno tožilstvo.

V Razpotju, pa so bili policisti obveščeni o kaznivem dejanju velike tatvine – vlomu. Z ogledom kraja kaznivega dejanja ter prvimi zbranimi obvestili so policisti ugotovili, da je neznani storilec med 6.30 in 17.00 uro s primernim orodjem na vzvod vlomil skozi pritlično okno in iz stanovanja odtujil 300 evrov gotovine. Policisti z zbiranjem obvestil nadaljujejo, svoje ugotovitve pa bodo posredovali na pristojno Okrožno državno tožilstvo.

V nočnem času so na območju Zagorja ob Savi – policisti v policijskem postopku občanu zasegli zeleno rjavo rastlino, za katero sumijo, da gre za prepovedano drogo. Po opravljeni analizi snovi bo v primeru, da se ugotovi, da je neznana snov prepovedana droga, zoper kršitelja uveden postopek o prekršku z izdajo odločbe o prekršku

5. 6. 2018 ob 04.10 uri so bili policisti v Hrastniku obveščeni o tatvini osebnega vozila s parkirnega prostora. Policisti so odkrili osumljenca in vozilo. Z navedenim dejanjem je mladoletni osumljenec oškodoval lastnika za 1.000 evrov. Ugotovljeno je bilo, da naj bi osumljenec z odtujenim vozilom povzročil tudi dve prometni nesreči s pobegom, v zvezi s tem policisti še zbirajo obvestila. Prav tako je bilo ugotovljeno, da je omenjeni prejšnji dan pobegnil iz zavoda, na kar so ga policisti odpeljali nazaj.

Print Friendly, PDF & Email